Aksa otvorila prvu radnju u Bosni i Hercegovini

Aksa otvorila prvu radnju u Bosni i Hercegovini

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečjih radnji iz Srbije, otvorio je u subotu maloprodajni objekat u Banjaluci.

To je prva Aksa u Bosni i Hercegovini, a ukupno trinaesta u Aksa maloprodajnom lancu, saopšteno je iz ove kompanije.

“Izuzetna nam je čast da, posle više od 22 godine uspešnog poslovanja, prvu Aksu izvan teritorije Srbije otvorimo baš u Banjaluci. Trudićemo se da iskustvo koje imamo kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu u Srbiji prenesemo i na tržište Bosne i Hercegovine i raznovrsnom ponudom pružimo podršku roditeljima i onima koji će to tek postati”, rekla je PR menadžerka kompanije Aksa Jelena Stančić.

U skladu sa sloganom “Sve za bebe i decu na jednom mestu”, Aksa nudi sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina – kolica, krevece, autosedišta, kozmetiku, hranu, igračke, odeću i sve za prvo opremanje beba. Obučeni i edukovani prodavci odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima, kako bi napravili pravi izbor pri kupovini, navedeno je u saopštenju.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous IEA: Globalno tržište nafte blizu uravnoteženja
Next Pad prodaje evropskih vozila u aprilu

You might also like

Kompanije 0 Comments

Snažan rast Metalca na ruskom tržištu

Gornjomilanovački holding Metalac (MTLC) objavio je izveštaj o poslovanju za prvi kvartal, kao i rezultate poslovanja zavisnih preduzeća u ovom periodu.

Google prebacio 19,2 milijarde dolara na Bermudska ostrva

Američka kompanija Google prebacila je 19,2 milijarde dolara na Bermudska ostrva u 2016. godini, što joj je omogućilo uštedu od više milijardi dolara po osnovu poreza. 

Kompanije 0 Comments

Hellenic Sugar ove godine proširuje poslovanje u Srbiji

Kompanija Hellenic Sugar saopštila je da je njen strateški cilj za 2017. godinu da poveća tržišni udeo u Srbiji sa 25 na 35 odsto.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply