Obrazovni sistem Equilibrio: Kursevi stranih jezika za firme i preduzeća

Obrazovni sistem Equilibrio: Kursevi stranih jezika za firme i preduzeća

Osnovni preduslov za uspešno poslovanje svakog preduzeća je dobra komunikacija, a da biste komunicirali sa svetom, poznavanje engleskog i drugih stranih jezika je imperativ u savremenom poslovnom okruženju!

Svesni sve veće potrebe za usavršavanjem, Obrazovni sistem EQUILIBRIO, kao jedna od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda, kreirao je posebnu ponudu za firme i preduzeća IN HOUSE kurseva svim zainteresovanim pravnim licima nudi specijalno kreirane kurseve stranih jezika prilagođene specifičnim potrebama klijenta. Visokoobrazovani, stručni i profesionalni predavači garantuju individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.

Kursevi za firme i preduzeća obuhvataju studije slučajeva iz oblasti biznisa (strategije komunikacije, veštine vođenja sastanaka, pregovaranja…), kao i konstantno uvežbavanje osnovnih jezičkih veština koje pomažu klijentu da bolje i efikasnije komunicira u profesionalnim i svakodnevnim situacijama, i obogaćuje rečnik iz različitih oblasti poslovanja. Kreiranjem situacija i uslova najbližih realnom poslovnom okruženju, vaši zaposleni će na efikasniji način usvajati i primenjivati strani jezik.

Koncept in-house nastave, odnosno korporativnih kurseva jezika, ima za cilj da olakša usavršavanje jezika u poslovnim okvirima, tako što će predavač dolaziti u prostorije klijenta radi izvođenja nastave. Kako se smatra da poslovni svet ne ostavlja mnogo slobodnog vremena, ovaj koncept nastave štedi vreme i daje vrlo značajne rezultate u pogledu napretka.

IN HOUSE kurseve je moguće organizovati u standardnim, reduciranim grupama ili u vidu individualne nastave, već prema konkretnim potrebama vas i vaših kolega.

Pogledajte našu ponudu IN HOUSE kurseva:

* OPŠTI KURSEVI STRANIH JEZIKA
* ENGLESKI MAX 3
* KONVERZACIJSKI KURSEVI
* OPŠTI KURS POSLOVNOG ENGLESKOG JEZIKA
* TAILOR MADE KURSEVI
* READY 4 ACTION – 4 ČASA ZA VAS
* HOME TUITION NASTAVA
* INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA
* TESTIRANJE NIVOA ZNANJA JEZIKA

Ono što je karakteristično za in-house nastavu je apsolutna prilagodljivost. Časove je moguće organizovati pre, posle ili u toku radnog vremena, u grupi ili individualno. Nastavni materijali mogu biti potpuno kreirani za vas, sektor u kome radite ili, pak, delatnost u okviru koje vaša kompanija posluje, naravno, u skladu sa prethodno utvrđenim nivoom znanja jezika.

Zašto Obrazovni sistem EQUILIBRIO?

Obrazovni sistem Equilibrio jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda, u kojoj rade diplomirani profesori jezika i uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika. Odlikuje ih velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Prate vas sve vreme u procesu učenja i uvek su vam na usluzi.

Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od razloga da se odlučite upravo za nas.

Više informacija o kursevima stranih jezika za firme i preduzeća možete pročitati na sajtu www.kursevizapreduzeca.com.

Previous Snap: Rezultati loši, akcije padaju
Next Srbija: Međugodišnja inflacija četiri odsto

You might also like

Karijera 0 Comments

Koliko može da se zaradi od viralnog YouTube videa?

Ovo je jedna od glavnih svetskih tema modernog društva, najviše milenijalaca čiji se idoli nalaze upravo na ovoj mreži.

Karijera 1Comments

Velika tražnja za osobljem u avio-saobraćaju, nedostaju piloti, kabinsko osoblje, tehničari

Avio-kompanijama u svetu će svake godine u naredne dve decenije biti potrebno u proseku 31.000 novih pilota zbog ekspanzije avio-saobraćaja, saopštio je danas američki proizvođač aviona Boeing.

Karijera 0 Comments

Pravo na rad u 102. godini života

Dejvidu Gudolu (Dr David Goodall) je naređeno da sledeće godine radi od kuće, pošto su neki zaposleni izrazili zabrinutost da ugrožava svoje zdravlje i bezbednost dolaženjem u kampus Univerziteta Edit

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply