Obrazovni sistem Equilibrio: Kursevi stranih jezika za firme i preduzeća

Obrazovni sistem Equilibrio: Kursevi stranih jezika za firme i preduzeća

Osnovni preduslov za uspešno poslovanje svakog preduzeća je dobra komunikacija, a da biste komunicirali sa svetom, poznavanje engleskog i drugih stranih jezika je imperativ u savremenom poslovnom okruženju!

Svesni sve veće potrebe za usavršavanjem, Obrazovni sistem EQUILIBRIO, kao jedna od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda, kreirao je posebnu ponudu za firme i preduzeća IN HOUSE kurseva svim zainteresovanim pravnim licima nudi specijalno kreirane kurseve stranih jezika prilagođene specifičnim potrebama klijenta. Visokoobrazovani, stručni i profesionalni predavači garantuju individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.

Kursevi za firme i preduzeća obuhvataju studije slučajeva iz oblasti biznisa (strategije komunikacije, veštine vođenja sastanaka, pregovaranja…), kao i konstantno uvežbavanje osnovnih jezičkih veština koje pomažu klijentu da bolje i efikasnije komunicira u profesionalnim i svakodnevnim situacijama, i obogaćuje rečnik iz različitih oblasti poslovanja. Kreiranjem situacija i uslova najbližih realnom poslovnom okruženju, vaši zaposleni će na efikasniji način usvajati i primenjivati strani jezik.

Koncept in-house nastave, odnosno korporativnih kurseva jezika, ima za cilj da olakša usavršavanje jezika u poslovnim okvirima, tako što će predavač dolaziti u prostorije klijenta radi izvođenja nastave. Kako se smatra da poslovni svet ne ostavlja mnogo slobodnog vremena, ovaj koncept nastave štedi vreme i daje vrlo značajne rezultate u pogledu napretka.

IN HOUSE kurseve je moguće organizovati u standardnim, reduciranim grupama ili u vidu individualne nastave, već prema konkretnim potrebama vas i vaših kolega.

Pogledajte našu ponudu IN HOUSE kurseva:

* OPŠTI KURSEVI STRANIH JEZIKA
* ENGLESKI MAX 3
* KONVERZACIJSKI KURSEVI
* OPŠTI KURS POSLOVNOG ENGLESKOG JEZIKA
* TAILOR MADE KURSEVI
* READY 4 ACTION – 4 ČASA ZA VAS
* HOME TUITION NASTAVA
* INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA
* TESTIRANJE NIVOA ZNANJA JEZIKA

Ono što je karakteristično za in-house nastavu je apsolutna prilagodljivost. Časove je moguće organizovati pre, posle ili u toku radnog vremena, u grupi ili individualno. Nastavni materijali mogu biti potpuno kreirani za vas, sektor u kome radite ili, pak, delatnost u okviru koje vaša kompanija posluje, naravno, u skladu sa prethodno utvrđenim nivoom znanja jezika.

Zašto Obrazovni sistem EQUILIBRIO?

Obrazovni sistem Equilibrio jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda, u kojoj rade diplomirani profesori jezika i uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika. Odlikuje ih velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Prate vas sve vreme u procesu učenja i uvek su vam na usluzi.

Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od razloga da se odlučite upravo za nas.

Više informacija o kursevima stranih jezika za firme i preduzeća možete pročitati na sajtu www.kursevizapreduzeca.com.

Previous Snap: Rezultati loši, akcije padaju
Next Srbija: Međugodišnja inflacija četiri odsto

You might also like

Karijera 0 Comments

Hotel Hilton otvara svoja vrata za one koji žele posao

Jedan od većih hotela u Beogradu, već u prvoj polovini ove godine počeće sa radom.

Karijera 0 Comments

Podgorica: Konobarima plata 500 evra i bakšiš 30 evra dnevno

Pored svoje zagarantovane dnevnice, konobari mogu da zarade i do 30 evra dnevno.

Karijera 1Comments

Zapadnoj Evropi nedostaje oko 1,3 miliona zanatlija raznih građevinskih profila

Za kvalitetne majstore i inženjer uvek ima posla, a u evropskim zemljama najviše se trenutno traže montažeri skela, fasaderi i instalateri, kažu u Građevinskoj komori Srbije.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply