IGB raspisuje konkurs za još 100 radnika u Inđiji

IGB raspisuje konkurs za još 100 radnika u Inđiji

Kompanija IGB Automotive ponovo raspisuje konkurs za zapošljavanje radnika u proizvodnom pogonu u Inđiji.

Povodom prijema 100 novih radnika, u saradnji sa Opštinom Inđija, biće održani Dani karijere u mesnim zajednicama Krčedin, Maradik, Ljukovo i Beška, saopštio je IGB.

IGB Automotive u Srbiji je 2007. osnovala kompanija I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke, a bave se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi, dodaje se. IGB Automotive ima više od 2.300 radnika i proizvodi više od 20 miliona proizvoda godišnje, Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Slovenija: Potvrđen raspored prodaje NLB banke
Next Prodaje se stambeni kompleks Bosmal u Sarajevu

You might also like

Najvažnije vesti

Odobrena prodaja većinskog paketa Sunoka austrijskoj kompaniji Agrana

Austrijskoj kompaniji Agrana odobreno je od strane Komisije za zaštitu konkurencije Srbije preuzmanje srpskog Sunoka, koji je u vlasništvu Miodraga Kostića.

Energetika i naftna industrija

Francuska zabranjuje eksploataciju nafte i gasa

Francuska vlada će prestati sa izdavanjem novih licenci za eksploataciju nafte i gasa u kontinentalnoj Francuskoj i na svojim teritorijama u inostranstvu, izjavio je danas francuski ministar za zaštitu životne

Kompanije

MMF traži da EPS otpusti 700 radnika

Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) tražiće od Elektroprivrede Srbije (EPS) da izradi novu sistematizaciju radnih mesta kojom će broj zaposlenih biti smanjen do 700 radnika i to do kraja februara