Grad Beograd prodaje zemljište za zgrade najvišeg standarda na Savskom vencu

Grad Beograd prodaje zemljište za zgrade najvišeg standarda na Savskom vencu

Direkcija za građevinsko zemljšte i izgradnju Beograda objavila je oglas o javnom nadmetanju radi otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada.

Predmet otuđenja je građevinsko zemljište u Ulici banjičkih žrtava u Opštini Savski venac, površine 2.408 m2, upisano kao javna svojina Grada.

Prema Regulacionom planu prostorne celine na kojoj se zemljište nalazi, ono je namenjeno zgradama najvišeg standarda stanovanja tipa retke izgrađenosti, sa visokim stepenom privatnosti, karakterističnim predbaštama i vrednim athitektonskim rešenjima. Dozvoljena je i izgradnja bazena, sportskih terena, staklenika, fontana, tremova, pomoćnih zgrada i garaža.

Početna cena za otuđenje zemljišta je oko 226 miliona dinara. Prijave se dostavljaju Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda do 8. juna 2017. godine do 15:30 časova, dok će se javno nadmetanje održati na istoj adresi 9. juna 2017. godine od 12 sati.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Srbija: U prva tri meseca boravilo 525.544 turista
Next Bundesbank upozorava građane da ne koriste bitcoin

You might also like

Nekretnine 2 Comments

MIPIM i Srbija: Ako investitori neće kod vas, idite vi kod njih

MIPIM, mesto hodočašća svih koji nešto u Evropi i svetu znače, a bave se nekretninama, održava se dvadeset i sedmi put po redu.

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Baltičke države: Cena stanova najbrže rasla u Vilniusu

Cene nekretnina u tri baltičke države u ovoj su godini najbrže rasle u glavnom gradu Litvanije, pokazuje istraživanje koje je provela Swedbank.

Nekretnine 0 Comments

Kini nedostaje 800 miliona kvadrata stambenog prostora godišnje

Kina treba svake godine da izgradi 800 miliona stambenih kvadrata (površina Singapura) kako bi do 2030. zadovoljila potražnju, objavila je u ponedeljak agencija Fitch.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply