Grad Beograd prodaje zemljište za zgrade najvišeg standarda na Savskom vencu

Grad Beograd prodaje zemljište za zgrade najvišeg standarda na Savskom vencu

Direkcija za građevinsko zemljšte i izgradnju Beograda objavila je oglas o javnom nadmetanju radi otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada.

Predmet otuđenja je građevinsko zemljište u Ulici banjičkih žrtava u Opštini Savski venac, površine 2.408 m2, upisano kao javna svojina Grada.

Prema Regulacionom planu prostorne celine na kojoj se zemljište nalazi, ono je namenjeno zgradama najvišeg standarda stanovanja tipa retke izgrađenosti, sa visokim stepenom privatnosti, karakterističnim predbaštama i vrednim athitektonskim rešenjima. Dozvoljena je i izgradnja bazena, sportskih terena, staklenika, fontana, tremova, pomoćnih zgrada i garaža.

Početna cena za otuđenje zemljišta je oko 226 miliona dinara. Prijave se dostavljaju Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda do 8. juna 2017. godine do 15:30 časova, dok će se javno nadmetanje održati na istoj adresi 9. juna 2017. godine od 12 sati.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Srbija: U prva tri meseca boravilo 525.544 turista
Next Bundesbank upozorava građane da ne koriste bitcoin

You might also like

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Cene nekretnine u Republici Srpskoj miruju: Prijedor najjeftiniji, Trebinje najskuplje

Najjeftiniji krov nad glavom u Republici Srpskoj trenutno se može obezbediti u Prijedoru, dok će najviše novca za nekretninu morati da izdvoje oni koji žele da kupe u Trebinju.

Nekretnine 0 Comments

Tržište nekretnina u Libanu pod pritiskom sunitsko-šiitskih tenzija u regionu

Cene nekretnina u Libanu tokom protekle godine su gotovo prepolovljene. Glavni uzrok oštrog pada je povlačenje investitora iz zemalja Persijskog zaliva, koji, prema mišljenju tržišnih eksperata, napuštaju libansko tržište zbog

Nekretnine 0 Comments

Prodaja nekretnina u Francuskoj na najvišem nivou u osam godina

Godina koja prolazi bila je dobra za francusko tržište nekretnina, pokazuje najnoviji izveštaj Udruženja notara.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply