Kinezi zainteresovani za metro i tržne centre u Beogradu

Kinezi zainteresovani za metro i tržne centre u Beogradu

Delegacija kineske provincije Hunan potpisala je juče sa čelnicima grada Beograda pismo o namerama o saradnji, a između ostalog razgovaralo se o izgradnji metroa, stambenih kompleksa i prodajnih objekata u srpskoj prestonici, prenosi Beoinfo.

Sekretar komiteta Hunan provincije Du Jiahao naglasio da je postignut dogovor i o budućoj saradnji u oblasti privrede, kulture, obrazovanja i zdravstva.

“U toku sastanka izneli smo sve ono što se gradilo ili se gradi u Beogradu u saradnji sa kineskim kompanijama, a predstavnici Hunan provincije razgovarali su i sa premijerom i ministrima u Vladi Srbije. Izuzetno je važno za Grad Beograd da se nastavi uspešna privredna saradnja, ali i da se pospeši i saradnja u oblasti obrazovanja i kulture sa kineskim prijateljima“, ukazao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović.

Izvor: GdeInvestirati/Beoinfo, eKapija
Previous ECB bi podizanjem kamata oborila nemački suficit
Next Sberbanka - najvredniji ruski brend

You might also like

Kompanije 0 Comments

Johnson&Johnson: Rast prihoda, podignuta prognoza za celu godinu

Američki konglomerat Johnson&Johnson objavio je izveštaj o poslovanju za drugi kvartal tekuće godine, potukavši prognoze tržišta kada je u pitanju krajnji rezultat.

Industrija 0 Comments

Sindikat RTB Bor: Depozit garancija u slučaju neuspeha

Sindikat “Nezavisnost” Rudarsko-topioničarskog basena Bor protivi se otpuštanju radnika tog preduzeća u procesu Unapred pripremljenog plana reorganizacije, a prihvata prirodan odliv radnika i dobrovoljno izjašnjavanje kroz socijalni program i otpremninu.

Saobraćaj 0 Comments

Kazahstanska kompanija Zhol-Zhondeush za 3,6 miliona evra kupila novosadski ZGOP

Kompanija iz Kazahstana Zhol-Zhondeushi kupila je po početnoj ceni od oko 3,6 miliona evra, novosadsko preduzeće ZGOP, jedino koje se bavi remontom, održavanjem i građenjem pruga, u našoj zemlji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply