Kinezi zainteresovani za metro i tržne centre u Beogradu

Kinezi zainteresovani za metro i tržne centre u Beogradu

Delegacija kineske provincije Hunan potpisala je juče sa čelnicima grada Beograda pismo o namerama o saradnji, a između ostalog razgovaralo se o izgradnji metroa, stambenih kompleksa i prodajnih objekata u srpskoj prestonici, prenosi Beoinfo.

Sekretar komiteta Hunan provincije Du Jiahao naglasio da je postignut dogovor i o budućoj saradnji u oblasti privrede, kulture, obrazovanja i zdravstva.

“U toku sastanka izneli smo sve ono što se gradilo ili se gradi u Beogradu u saradnji sa kineskim kompanijama, a predstavnici Hunan provincije razgovarali su i sa premijerom i ministrima u Vladi Srbije. Izuzetno je važno za Grad Beograd da se nastavi uspešna privredna saradnja, ali i da se pospeši i saradnja u oblasti obrazovanja i kulture sa kineskim prijateljima“, ukazao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović.

Izvor: GdeInvestirati/Beoinfo, eKapija
Previous ECB bi podizanjem kamata oborila nemački suficit
Next Sberbanka - najvredniji ruski brend

You might also like

Najvažnije vesti 2 Comments

Tesla 3: Šta govori podatak o 325.000 automobila prodatih za 3 dana  

Tesla Motors je odlučio da napravi model električnog automobila koji će po ceni od 35.000 dolara moći da priušti mnogi. Po broju prodatih vozila u pretprodaji, može se steći utisak

Kompanije 1Comments

Filipincima prodat deo zemljišta kod Niške Banje, izgradnja fabrike na leto

Filipinska kompanija koja proizvodi delove za auto-industriju “Cooperatief IMI Europe” je za oko 2 miliona evra kupila 5 hektara zemljišta na Loznom kalemu kod Niške Banje.

Najvažnije vesti 0 Comments

Kinesko tržište velika šansa za srpska vina

Sa proizvedenih 198 miliona litara vina u 2014. godini Srbija je bila na 19. mestu svetskih proizvođača vina i proizvodila je oko četiri puta više vina od Hrvatske i Makedonije,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply