Kinezi zainteresovani za metro i tržne centre u Beogradu

Kinezi zainteresovani za metro i tržne centre u Beogradu

Delegacija kineske provincije Hunan potpisala je juče sa čelnicima grada Beograda pismo o namerama o saradnji, a između ostalog razgovaralo se o izgradnji metroa, stambenih kompleksa i prodajnih objekata u srpskoj prestonici, prenosi Beoinfo.

Sekretar komiteta Hunan provincije Du Jiahao naglasio da je postignut dogovor i o budućoj saradnji u oblasti privrede, kulture, obrazovanja i zdravstva.

“U toku sastanka izneli smo sve ono što se gradilo ili se gradi u Beogradu u saradnji sa kineskim kompanijama, a predstavnici Hunan provincije razgovarali su i sa premijerom i ministrima u Vladi Srbije. Izuzetno je važno za Grad Beograd da se nastavi uspešna privredna saradnja, ali i da se pospeši i saradnja u oblasti obrazovanja i kulture sa kineskim prijateljima“, ukazao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović.

Izvor: GdeInvestirati/Beoinfo, eKapija
Previous ECB bi podizanjem kamata oborila nemački suficit
Next Sberbanka - najvredniji ruski brend

You might also like

Transport 0 Comments

Nova šansa za FAP, od 2017. zapošljava 200 radnika

Usvajanjem UPPR FAP-a doneto je rešenje Privrednog suda u Užicu kako bi fabrika izbegla stečaj i dobila priliku da se oporavi u narednih šest godina.

Saobraćaj 0 Comments

Podeljena mišljenja zbog gašenja 800 km železničkih pruga

Gašenje saobraćaja na oko 20 železničkih pruga predstavljaće veliki udarac za privredu tih krajeva, iako neki stručnjaci misle da je to nažalost, dobro rešenje.

Banke i finansije 0 Comments

AIK banka: Preuzimanje Gorenjske banke po 298 evra

AIK banka će za jednu akciju Gorenjske banke svim akcionarima ponuditi po 298 evra.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply