Drvna industrija Jelova gora prodaje imovinu

Drvna industrija Jelova gora prodaje imovinu

Stečajni upravnik drvne industrije i prerade nemetala Jelova gora iz Užica oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine javnim prikupljanjem ponuda.

Imovina dužnika podeljena je u deset celina.

Najvažniju imovinu prve celine čini zemljište, strugara, stolarska radionica, otkupna stanica i oprema u selu Ribaševina, ukupne procenjene vrednosti oko 22,7 miliona dinara.

Motel u Ribaševini, sa zemljištem i opremom, ukupne procenjene vrednosti oko 16,2 miliona dinara, čini drugu oglašenu celinu.

Posebne celine su i četiri stana u ovom selu, i to dva jednosobna, čija je procenjena vrednost po 1,56 miliona dinara i dva dvosobna, procenjene vrednosti od po 2,23 miliona dinara.

Preostale oglašene celine su magacin (procenjena vrednost 184.465 dinara) i prodavnica (6.672.103 dinara) u selu Trnava, magacin u Ribaševini (1.762.628 dinara) i prodavnica u selu Gostinica (4.308.436 dinara).

Zatvorene ponude dostavljaju se Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika do 15. maja u 10 časova, a njihovo javno otvaranje obaviće se 15 minuta kasnije.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Evropske berze pritisnute rudarskim i naftnim sektorom
Next Boeing najavio mere štednje, otkazi za stotine inženjera

You might also like

Industrija

Prekinut štrajk radnika kragujevačkog Fiata

Premijerka Ana Brnabić juče je, na konferenciji za medije u Kragujevcu, rekla da je razgovor sa predstavnicima radnika Fijata bio uspešan i najavila da će sreda biti radni dan u

Prehrambena industrija

Vlasnik Corone učinio komšije milionerima

Antonio Fernandez, direktor kompanije koja je proizvela pivo Corona, sve svoje komšije malog španskog sela Cerezales del Condado, u kojem je rođen, učinio je milionerima.

Transport

Uber smanjio cene vožnji u Hrvatskoj

U Zagrebu će Uber biti jeftiniji za 25 odsto, a Uber X tako postaje najpovoljnija opcija transporta u Zagrebu nakon javnog prevoza.