NAJSIGURNIJA INVESTICIJA: Zlatne poluge od 1, 5, 10 i 100 grama dostupne i u Srbiji

NAJSIGURNIJA INVESTICIJA: Zlatne poluge od 1, 5, 10 i 100 grama dostupne i u Srbiji

Ulaganje u investiciono zlato, odnosno zlato najvise čistoće, predstavlja najsigurniji vid ulaganja, a kupci mogu biti i pravna i fizička lica u Srbiji.

Kupovina investicionog zlata je odavno omogućena u svim zemljama Evropske Unije dok u Srbiji to nije bio slučaj.

Kompanija Insignitus GOLD d.o.o. Beograd je prva u Srbiji koja uvozi sertifikovane poluge zlata i legalno ih prodaje u Srbiji.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid ulaganja, možete zakazati razgovor i/ili sastanak popunjavanjem formulara ispod, možete i rezervisati poluge i preuzeti ih i platiti u kancelarijama firme Insignitus GOLD d.o.o. u Beogradu, ulica Balkanska 2/L17 (zgrada pored hotela Moskva – “Pametna zgrada”).

Za informacije o cenama, dimenzijama i slikama poluga, i za zakazivanje telefonskog razgovora i/ili sastanka popunite formular OVDE.

Pogledajte kako jedan od najpriznatijih srpskih ekonomista objašnjava zašto je bolje čuvati novac u zlatnim polugama nego držati novac u banci .

Gdeinvestirati.com je razgovarao u nekoliko navrata sa menadžmentom kompanije Insignitus GOLD d.o.o. Beograd i možemo da preporučimo svima onima kojima je sigurnst njihove investicije na prvom mestu da ozbiljno razmotre mogućnost ulaganja u investiciono zlato.

U poslednjih 15 godina, cena zlata je uvećana gotovo 4 puta, a posebno pokazuje tendenciju rasta u periodima kriza kada služi kao sigurno utočište.

Inače, čini se da poslednjih godina svet postaje sve nesigurniji što će se odražavati i na cenu i atraktivnost investicionog zlata kao sigurne luke.

U koliko želite više informacija o ovoj temi i zainteresovani ste za ulaganje u investiciono zlato, zakažite telefonski razgovor/sastanak popunjavanjem formulara OVDE.

Previous Turska: Većina građana podržala Erdoganove ustavne promene
Next Iran otvorio pet novih faza u najvećem gasnom nalazištu u zemlji

You might also like

Svetske berze 0 Comments

Azijske berze: Oprezna trgovina, većina indeksa u padu

Na azijskim berzama se trguje oprezno jer ulagači nisu voljni da znatnije menjaju pozicije uoči sednice čelnika američke centralne banke, dok podršku tržištima pružaju novi rekordi na Wall Streetu.

Dinar u ponedeljak slabiji 0,1 odsto, kurs 123,37 dinara za jedan evro

Dinar je oslabio 0,1 odsto prema evru u odnosu na petak i zvanični srednji kurs za ponedeljak iznosi 123,3727 dinara za jedan evro

Wall Street: S&P 500 indeks nastavlja da niže rekorde

Na Wall Streetu je u četvrtak S&P 500 dostigao novi rekordni nivo, kao i Nasdaq indeks, jer su ulagače ohrabrili bolji nego što se očekivalo kvartalni poslovni rezultati nekoliko trgovačkih

4 Comments

 1. Mihajlo Nesic
  April 17, 09:48 Reply
  Da li domace zlato iz Bora, koje puni zlatne rezerve Narodne Banke Srbije moze biti "sertifikovano" sa privatne kipce? Da li je drzavi u intresu da narod stedi u zlatu, ili da stimulise dinarsku stednju koju moze koristiti za investicije? Da li znate da u kriznim vremenima hrana vredi vise nego zlato? Da li mislite kao ja?
 2. Dalibor
  April 17, 14:14 Reply
  To je sve super, ali stvar je u tome što te cene ne mogu biti konkurentne jer vuku 20% pdv na investiciono zlato koje je svuda u EU i mnogim drugim zemljama sveta oslobodjeno toga.
  • Gde investirati
   April 17, 15:48 Reply
   PDV od 20% na investiciono zlato svakako utice na cenu, ali to je jedini nacin da se ono kupi legalno u Srbiji. Inace, ljudi se opredeljuju za investiciono zlato pre svega zbog sigurnosti i ocuvanja vrednosti a u ovim nestabilnim vremenima taj pdv od 20% moze vrlo brzo da se ponisti kroz skok cena zlata, sto je i bio slucaj u proteklom periodu. Sa druge strane, u slucaju da je kupac firma koja je u sistemu pdv-a, tih 20% moze odmah da se anulira

Leave a Reply