NAJSIGURNIJA INVESTICIJA: Zlatne poluge od 1, 5, 10 i 100 grama dostupne i u Srbiji

NAJSIGURNIJA INVESTICIJA: Zlatne poluge od 1, 5, 10 i 100 grama dostupne i u Srbiji

Ulaganje u investiciono zlato, odnosno zlato najvise čistoće, predstavlja najsigurniji vid ulaganja, a kupci mogu biti i pravna i fizička lica u Srbiji.

Kupovina investicionog zlata je odavno omogućena u svim zemljama Evropske Unije dok u Srbiji to nije bio slučaj.

Kompanija Insignitus GOLD d.o.o. Beograd je prva u Srbiji koja uvozi sertifikovane poluge zlata i legalno ih prodaje u Srbiji.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid ulaganja, možete zakazati razgovor i/ili sastanak popunjavanjem formulara ispod, možete i rezervisati poluge i preuzeti ih i platiti u kancelarijama firme Insignitus GOLD d.o.o. u Beogradu, ulica Balkanska 2/L17 (zgrada pored hotela Moskva – “Pametna zgrada”).

Za informacije o cenama, dimenzijama i slikama poluga, i za zakazivanje telefonskog razgovora i/ili sastanka popunite formular OVDE.

Pogledajte kako jedan od najpriznatijih srpskih ekonomista objašnjava zašto je bolje čuvati novac u zlatnim polugama nego držati novac u banci .

Gdeinvestirati.com je razgovarao u nekoliko navrata sa menadžmentom kompanije Insignitus GOLD d.o.o. Beograd i možemo da preporučimo svima onima kojima je sigurnst njihove investicije na prvom mestu da ozbiljno razmotre mogućnost ulaganja u investiciono zlato.

U poslednjih 15 godina, cena zlata je uvećana gotovo 4 puta, a posebno pokazuje tendenciju rasta u periodima kriza kada služi kao sigurno utočište.

Inače, čini se da poslednjih godina svet postaje sve nesigurniji što će se odražavati i na cenu i atraktivnost investicionog zlata kao sigurne luke.

U koliko želite više informacija o ovoj temi i zainteresovani ste za ulaganje u investiciono zlato, zakažite telefonski razgovor/sastanak popunjavanjem formulara OVDE.

Previous Turska: Većina građana podržala Erdoganove ustavne promene
Next Iran otvorio pet novih faza u najvećem gasnom nalazištu u zemlji

You might also like

Evropske berze: Ulagači na oprezu, indeksi u padu

Na evropskim berzama u četvrtak ujutro većina indeksa blago je pala, pod pritiskom bankarskog sektora, a ulagači su oprezni zbog slabih poslovnih rezultata nekoliko kompanija.

Beogradska berza: Aerodrom “Nikola Tesla” šesti dan zaredom u plusu

Nakon četiri dana rasta, beogradsko tržište akcija danas je zabeležilo blagi pad vrednosti uz solidan promet.

Svetske berze 0 Comments

Bundesbank upozorava građane da ne koriste bitcoin

Svako ko ulaže svoj novac u virtualni novac može pretrpeti velike gubitke, rekao je član Uprave Bundesbanke Carl-Ludwig Thiele za Welt am Sonntag.

4 Comments

 1. Mihajlo Nesic
  April 17, 09:48 Reply
  Da li domace zlato iz Bora, koje puni zlatne rezerve Narodne Banke Srbije moze biti "sertifikovano" sa privatne kipce? Da li je drzavi u intresu da narod stedi u zlatu, ili da stimulise dinarsku stednju koju moze koristiti za investicije? Da li znate da u kriznim vremenima hrana vredi vise nego zlato? Da li mislite kao ja?
 2. Dalibor
  April 17, 14:14 Reply
  To je sve super, ali stvar je u tome što te cene ne mogu biti konkurentne jer vuku 20% pdv na investiciono zlato koje je svuda u EU i mnogim drugim zemljama sveta oslobodjeno toga.
  • Gde investirati
   April 17, 15:48 Reply
   PDV od 20% na investiciono zlato svakako utice na cenu, ali to je jedini nacin da se ono kupi legalno u Srbiji. Inace, ljudi se opredeljuju za investiciono zlato pre svega zbog sigurnosti i ocuvanja vrednosti a u ovim nestabilnim vremenima taj pdv od 20% moze vrlo brzo da se ponisti kroz skok cena zlata, sto je i bio slucaj u proteklom periodu. Sa druge strane, u slucaju da je kupac firma koja je u sistemu pdv-a, tih 20% moze odmah da se anulira

Leave a Reply