Beogradski aerodrom nudi prostor za postavljanje reklama i banera

Beogradski aerodrom nudi prostor za postavljanje reklama i banera

Aerodrom Nikola Tesla objavio je javni poziv za davanje u zakup prostora radi postavljanja reklama.

Pored prostora u suterenu Terminala 2, koji se daje u zakup na 10 godina, ponuđeno je i brendiranje pet osvetljenih stubova i brendiranje tri neosvetljena stuba u delu terminala 1 i 2 , te zidna površina u čekaonici kod kapije A6, piše ovaj portal.

Kako navode, zainteresovanima je na raspolaganju i postavljanje rol-ap banera u okviru aerodromske zgrade, podna grafika kod traka za podizanje prtljaga, kao i brendiranje staklenog dela pokretnih stepenica, a sve pozicije daju se u zakup na period do tri godine.

Zakupnina se naplaćuje mesečno, a Aerodrom Nikola Tesla će po isteku perioda od dve godine od zaključenja ugovora povećati zakupninu srazmerno procentu povećanja broja putnika.

Dalje povećanje zakupnine vršiće se jednom godišnje. Ponude se dostavljaju do 28. aprila 2017. godine.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Puževi iz Srbije na evropskim trpezama
Next Srbija: Najčešće lažne novčanice u apoenima od 2.000, 1.000 i 500 dinara

You might also like

Tema dana 0 Comments

Branko Kovačević: EPS oštećen za 10 miliona evra, smene zbog korupcije

Unutrašnja kontrola u EPS-u otkrila je da postoji opravdana sumnja u korupcionašku aferu u kojoj je ta kompanija oštećena za desetak miliona evra, zbog čega je smenjeno ili premešteno petnaestak ljudi, potvrdio

Najvažnije vesti 0 Comments

PKB za manje od 91 milion evra

Ministarstvo privrede i Grad Beograd dogovorili su sa bankama reprogram dugova Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB) jer još nije završena procena vrednosti kapitala tog preuzeća za 2015. godinu, piše današnji Blic.

Saobraćaj 0 Comments

Dimitrije Boarov: Srbija da razmišlja kako da proda udeo u Fiatu

Država je u Fiatu u svojevrsnom “prividnom sukobu interesa”, gde kao “suvlasnik” firme teži ka ostvarenju profita, a kao država treba da zaštiti “nacionalne interese”. Srbija bi zbog toga već

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply