Youtube: Bez 10.000 pregleda nema zarade

Youtube: Bez 10.000 pregleda nema zarade

Youtube ograničava zaradu onima čiji kanali imaju manje od 10.000 pregleda, objavljeno je na zvaničnom blogu ovog popularnog američkog veb-sajta za deljenje i razmenu video materijala, koji je kao razlog naveo “zaštitu kvalitetnih autora i njihovih videomaterijala”, kao i “potvrdu kvaliteta onoga što rade”.

Nova pravila se odnose i na nove prijave za “YouTube Partner Program” koji omogućava prikazivanje oglasa i zaradu, jer će se u “narednih nekoliko nedelja” promeniti proces provere svih koji se prvi put prijavljuju za monetizaciju svojih videosnimaka.

YouTube će mnogo detaljnije proveravati svaki novoprijavljeni kanal, kako bi sve bilo u skladu s pravilima i kako bi se izbegli potencijalni problemi oko prikazivanja oglasa na kanalima s neprikladnim sadržajem, preneo je Klix.ba.

Onog trenutka kada pojedini kanal dostigne brojku od 10.000 pregleda, oglasi će automatski početi da se prikazuju.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Ministarstvo privrede sa 140 miliona dinara podržava 40 lokalnih samouprava
Next Uber odlazi i iz Italije

You might also like

Najvažnije vesti 1Comments

U ove akcije je sada idealno ulagati: Potencijal rasta uz dobru dividendu

Mnogi agresivni investitori zanemaruju zaradu od dividendi, i fokus stavljaju samo na rast ili pad cena akcija. Idealno je locirati sektor u kojem akcije imaju potencijal rasta uz zadovoljavajuću dividendu.

Kompanije 0 Comments

U Rumi svečano otvoren pogon francuske fabrike Hutchinson

Francuski proizvođač gumenih creva za rashladne uređaje na automobilima Hutchinson otvorio je danas novi proizvodni pogon u Rumi, a svečanosti je prisustvovao premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Kompanije 0 Comments

Nokia potpisala ugovor vredan 1,46 milijardi evra

Finski gigant Nokia ugovorila je posao vredan 1,36 milijardi evra sa kineskom kompanijom China Mobile o kreiranju “mreže u oblaku” za kineskog operatera.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply