Youtube: Bez 10.000 pregleda nema zarade

Youtube: Bez 10.000 pregleda nema zarade

Youtube ograničava zaradu onima čiji kanali imaju manje od 10.000 pregleda, objavljeno je na zvaničnom blogu ovog popularnog američkog veb-sajta za deljenje i razmenu video materijala, koji je kao razlog naveo “zaštitu kvalitetnih autora i njihovih videomaterijala”, kao i “potvrdu kvaliteta onoga što rade”.

Nova pravila se odnose i na nove prijave za “YouTube Partner Program” koji omogućava prikazivanje oglasa i zaradu, jer će se u “narednih nekoliko nedelja” promeniti proces provere svih koji se prvi put prijavljuju za monetizaciju svojih videosnimaka.

YouTube će mnogo detaljnije proveravati svaki novoprijavljeni kanal, kako bi sve bilo u skladu s pravilima i kako bi se izbegli potencijalni problemi oko prikazivanja oglasa na kanalima s neprikladnim sadržajem, preneo je Klix.ba.

Onog trenutka kada pojedini kanal dostigne brojku od 10.000 pregleda, oglasi će automatski početi da se prikazuju.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Ministarstvo privrede sa 140 miliona dinara podržava 40 lokalnih samouprava
Next Uber odlazi i iz Italije

You might also like

Transport 0 Comments

Zbog afere Volkswagena prodaja dizel automobila pala ispod 50 %

U prvih nekoliko meseci 2016. zabeležen je pad prodaje automobila sa dizel motorima, koji su u poslednjih nekoliko godina činili više od polovine novih prodatih vozila na evropskom tržištu.

Najvažnije vesti 0 Comments

Firme u Srbiji na naplatu čekaju čak 139 dana

Firme u Srbiji u proseku na naplatu potraživanja čekaju 139 dana, iako su zakonski rokovi mnogo kraći, saopštila je Mreža za poslovnu podršku.

Svetske berze 0 Comments

Kodak najavio kriptovalutu za fotografe, cene akcija uzletele

Nekad vodeća svetska kompanija za fotografska rešenja, a danas tek jedna od mnogih u tom području, pokušava da se vrati na staze stare slave na razne načine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply