Youtube: Bez 10.000 pregleda nema zarade

Youtube: Bez 10.000 pregleda nema zarade

Youtube ograničava zaradu onima čiji kanali imaju manje od 10.000 pregleda, objavljeno je na zvaničnom blogu ovog popularnog američkog veb-sajta za deljenje i razmenu video materijala, koji je kao razlog naveo “zaštitu kvalitetnih autora i njihovih videomaterijala”, kao i “potvrdu kvaliteta onoga što rade”.

Nova pravila se odnose i na nove prijave za “YouTube Partner Program” koji omogućava prikazivanje oglasa i zaradu, jer će se u “narednih nekoliko nedelja” promeniti proces provere svih koji se prvi put prijavljuju za monetizaciju svojih videosnimaka.

YouTube će mnogo detaljnije proveravati svaki novoprijavljeni kanal, kako bi sve bilo u skladu s pravilima i kako bi se izbegli potencijalni problemi oko prikazivanja oglasa na kanalima s neprikladnim sadržajem, preneo je Klix.ba.

Onog trenutka kada pojedini kanal dostigne brojku od 10.000 pregleda, oglasi će automatski početi da se prikazuju.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Ministarstvo privrede sa 140 miliona dinara podržava 40 lokalnih samouprava
Next Uber odlazi i iz Italije

You might also like

Industrija 0 Comments

Kragujevac: Proizvodnja novog modela FIAT 500L do kraja godine

Fiat Crysler automobili Srbija će 25. maja u Kragujevcu organizovati svečanost povodom početka proizvodnje novog modela fiat 500L koji će se od ove godine proizvoditi u kragujevačkoj fabrici, najavila je

Društvo 0 Comments

Amerikanci vraćaju sa aerodroma putnike iz muslimanskih zemalja, advokati podnose tužbe

Advokati brojnih imigracionih organizacija i Američke unije za građanske slobode podneli su danas tužbu kako bi blokirali uredbu američkog predsednika Donalda Trampa kojom se obustavlja ulazak u SAD izbeglicama i

Društvo 0 Comments

Rusi ubeđeni da će London ostati vodeći globalni finansijski centar

London će ostati vodeći globalni finansijski centar posle Brexita, izjavio je danas vođa tima za uspostavljanje međunarodnog finansijskog centra u Rusiji, Aleksandar Vološin.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply