Vučić: Radnicima Goše po 60.000 dinara pomoći

Vučić: Radnicima Goše po 60.000 dinara pomoći

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će svaki radnik Fabrike šinskih vozila Goša dobiti po 60.000 dinara neto jednokratne pomoći.

Vučić je novinarima u Smederevskoj Palanci, gde je razgovarao sa radnicima fabrika Goša, kazao da će se o tome razgovarati na sednici Vlada Srbije u nedelju ili ponedeljak, ističući da su nađena sredstva za isplatu te pomoći.

On je kazao da će Vlada Srbije “preuzeti na sebe” proces overe zdravstvenih knjižica radnika Goše, prenela je TV Prva.

Radnici fabrike šinskih vozila Goša štrajkuju već deset dana, tražeći isplatu zaostalih zarada, overu zdravstvenih knjižica i redovne plate.

Izvor:Beta
Previous Sirijsko prokletstvo: Pet neposrednih rizika nakon američkih vazdušnih udara
Next Australijski dolar oslabio pod pritiskom pada cene rude gvožđa

You might also like

Društvo 0 Comments

Vučić dao rok Srbima sa Kosova i Metohije da do 31. decembra povuku sve štetne odluke

Premijer Aleksandar Vučić je predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije dao rok da do 31. decembra povuku sve štetne odluke ako žele da učestvuju u onome što je jedinstvena politika

Saobraćaj 1Comments

Kombi prevoz nastavlja sa radom, uz dodatna preregistrovanja postojećih delatnosti

Udruženje kombi prevoznika postiglo je dogovor sa Ministarstvom saobraćaja da nastave sa radom po postojećim zakonskim propisima, uz dodatna preregistrovanja postojećih delatnosti.

Društvo 0 Comments

EU: Stopa nezaposlenosti u februaru najniža za sedam godina

Evropska kancelarija za statistiku Eurostat, saopštila je danas podatak da je nezaposlenost u evrozoni u februaru pala za 0,1 procentni poen na 9,5 odsto, što je najniži nivo od maja

1 Comment

  1. Boris
    April 08, 11:25 Reply
    A sta bi sa obecanjima koje je dao radnicima propalih preduzeca u Nisu. Oni ce da se prikljuce studentima ako ne dobiju obecani novac.

Leave a Reply