Srušio se vojni avion u bilizini Šapca, neizvesna sudbina pilota

Srušio se vojni avion u bilizini Šapca, neizvesna sudbina pilota

Školsko-borbeni avion Super galeb G-4, dvosed, Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije, srušio se danas oko 10.30 časova u rejonu sela Slatina, opština Ub, tokom izvođenja redovne letačke obuke, potvrdilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

U toku je akcija traganja za nestalim pilotima, a sa ekipom za traganje i spasavanje, na licu mesta je i komandant RV i PVO general-major Ranko Živak.

Vojni avion srušio se jutros na području sela Slatina kod Šapca, javio je i RTS. Dopisnik RTS-a javlja da je avion pao u blizini kuće porodice Mladenović u selu Slatina.

Tri ekipe hitne pomoći iz Šapca su krenule ka mestu nesreće.

Prema rečima očevidaca vojni avion je pao u blizni pomoćnih objekata što je izazvalo strah meštana među kojima, kako kažu, nema povređenih.

Kako prenose mediji, avion je ranije jutros u jednom trenutku nestao sa radara.

Izvor:Tanjug/RTS
Previous Kompanija Preston za 2,5 milijarde dinara kupila Beohemiju-Inhem
Next Počela primena novih pravila kontrole ulasku u EU, verovatno duže zadržavanje na granicama

You might also like

Društvo 0 Comments

Zorana Mihajlović upozorila Puteve Srbije: Ko ne ispunjava obaveze – izgubiće posao

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas, bez najave, radove na deonici Batočina–Kragujevac, gde oko 16 časova nije zatekla nijednog radnika, objavilo

Društvo 0 Comments

Ukinuta presuda Oliveru Ivanoviću, suđenje se vraća na početak

Presuda lideru GI “Sloboda, demokratija, pravda” Oliveru Ivanoviću je ukinuta i vraća se na početak, potvrdila je za N1 njegova supruga Milena.

Društvo 0 Comments

Vermont, SAD: 10.000 dolara radniku koji se doseli

Suočena s negativnim demografskim trendovima, američka savezna država Vermont spremna je da svakom Amerikancu u radnom odnosu koji svoj posao obavlja na daljinu da plati 10 hiljada dolara ako se

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply