Prodaje se Industrija mesa i konzervi Banat

Prodaje se Industrija mesa i konzervi Banat

Stečajni upravnik Industrije mesa i konzervi Banat iz Banatskog Karlovca oglasio je prodaju dužnika kao pravnog lica, javnim prikupljanjem ponuda.

Najvažniju imovinu stečajnog dužnika čini upravna zgrada, klanica, zgrada prerade i sanitarni blok, radionica, poslovni prostor, stan… Spisak celokupne imovine prikazan je u prodajnoj dokumentaciji, a ukupna procenjena vrednost je oko 288,8 miliona dinara.

Rok za dostavljanje ponuda je 5. maj 2017. godine do 11:45, na adresu stečajnog upravnika u Pančevu, gde će se istog dana od 12 časova pristigle ponude i javno otvarati.

Stečaj nad karlovačkom firmom, čija je glavna delatnost prerada i konzervisanje mesa, pokrenut je u novembru 2014. godine.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Metalac: Rast prihoda od 11 odsto u prvom kvartalu 2017.
Next Rast stambenih kredita u Vojvođanskoj banci 80 odsto

You might also like

Kompanije 0 Comments

Lego otvara prvu prodavnicu u Srbiji

Jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača igračaka, danski brend Lego, 14. septembra će svim ljubiteljima popularnih kockica otvoriti vrata svoje prve specijalizovane prodavnice u Srbiji, saopšeno je iz te kompanije.

Kompanije 0 Comments

Dolazak Bank of China u Srbiju povećaće kineske investicije

Za desetak dana u Beogradu će svečano biti otvorena Bank of China, prva kineska banka u Srbiji.

Kompanije 0 Comments

Izvoz Philip Morris-a veći 50 odsto, ino prodaja NIS-a manja za petinu

Ukupna vrednost izvoza 15 najvećih domaćih izvoznika iznosila je u periodu od januara do oktobra ove godine 3,2 milijarde evra, a kompanija Fiat Crysler automobili Srbija (FCA) i dalje drži

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply