Prodaje se Industrija mesa i konzervi Banat

Prodaje se Industrija mesa i konzervi Banat

Stečajni upravnik Industrije mesa i konzervi Banat iz Banatskog Karlovca oglasio je prodaju dužnika kao pravnog lica, javnim prikupljanjem ponuda.

Najvažniju imovinu stečajnog dužnika čini upravna zgrada, klanica, zgrada prerade i sanitarni blok, radionica, poslovni prostor, stan… Spisak celokupne imovine prikazan je u prodajnoj dokumentaciji, a ukupna procenjena vrednost je oko 288,8 miliona dinara.

Rok za dostavljanje ponuda je 5. maj 2017. godine do 11:45, na adresu stečajnog upravnika u Pančevu, gde će se istog dana od 12 časova pristigle ponude i javno otvarati.

Stečaj nad karlovačkom firmom, čija je glavna delatnost prerada i konzervisanje mesa, pokrenut je u novembru 2014. godine.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Metalac: Rast prihoda od 11 odsto u prvom kvartalu 2017.
Next Rast stambenih kredita u Vojvođanskoj banci 80 odsto

You might also like

Kompanije 0 Comments

Vlada Srbije upoznata sa postupkom zbog navodnih damping cena čelika, čeka se dokumentacija EK

Vlada Republike Srbije saopštila je danas da je upoznata sa postupkom pokrenutim po žalbi za navodni damping prilikom izvoza čelika u EU, a koju je uložio Eurofer, Udruženje proizvođača čelika

Kompanije 0 Comments

Povodom četvrtog rođendana, Air Serbia snizila cene karata za više evropskih destinacija

Avio-kompanija Air Serbia započeće veliku akcijsku promociju 23. oktobra, povodom predstojeće proslave svog četvrtog rođendana.

Kompanije 0 Comments

Huawei-u skočila prodaja u Evropi

Jedan od ključnih elemenata veće prodaje pametnih telefona na glavnim evropskim tržištima je odluka o otvaranju maloprodajnih mesta. Do pre godinu dana Huawei u Evropi nije imao nijednu prodavnicu, a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply