Srbija: U prva dva meseca 2017. prodato 3.233 novih vozila

Srbija: U prva dva meseca 2017. prodato 3.233 novih vozila

U januaru i februaru ove godine u Srbiji je prodato ukupno 3.233 novih vozila, od čega su građani kupovali najviše putnička (65,44 odsto) i laka komercijalna vozila (16,13 odsto), a najmanje teške četvorocikle i skutere (0,03 odsto).

Prema podacima Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova od 2.524 putnička vozila i 496 lakih komercijalnih vozila, građani naše zemlje najviše su poverenja poklanjali brendu “Škoda” (406 vozila), “Fiat” (394 vozila), “Volkswagen” (365 vozila), “Renault” (228 vozila) i “Opel” (206 vozila).

Pokazatelji, koji se odnose na nova vozila koja su prvi put registrovana, govore i da je više vozila prodato u februaru, za 275.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Luksemburg želi da sedište EBA preseli iz Londona
Next U Beogradu počela izgradnja najvećeg tržnog centra na Balkanu

You might also like

Društvo 0 Comments

U Srbiji već četiri godine isti minimalac

Već četvrtu godinu u Srbiji jedan sat rada košta 121 dinar. Samo su Albanija, Bugarska i Makedonija od cele Evrope u januaru ove godine imale nižu minimalnu cenu rada od nas,

Društvo 0 Comments

Srbija do kraja 2017. bivšim zaposlenima povezuje radni staž

Bivšim radnicima koji imaju rupu u stažu, zbog činjenice da im poslodavci nisu uplaćivali doprinose za penzijsko i invalidsko osiguranje, a firme su im u procesu privatizacije, restrukturiranja ili stečaju

Najvažnije vesti 0 Comments

Reke se povlače, komisije za procenu štete izlaze na teren

Reke u Srbiji polako se vraćaju u korita, a za sobom ostavljaju veliku štetu. Nabujale reke za sobom ostavljaju nanose zemlje i mulja na kolovozu.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply