McLaren-Honda najavio saradnju sa kompanijom Logitech

McLaren-Honda najavio saradnju sa kompanijom Logitech

McLaren-Honda sa zadovoljstvom najavljuje novi višegodišnji ugovor s Logitechom, brendom globalne potrošačke tehnologije, koji postaje službeni partner tehnološke periferije.

Logitech je jedan od najpopularnijih svetskih brendova potrošačke elektronike, s ogromnim međunarodnim dometom i distribucijom u više od 100 zemalja širom sveta. Logitech je postao sinonim za zbližavanje ljudi putem digitalnog iskustva.

Logitech je predstavljen na kokpitu McLaren-Honde MCL32 od subote 25.03. na Velikoj nagradi Australije u Melburnu, a obuhvata širok spektar mogućnosti u mnogim ključnim sektorima, uključujući računarstvo, gejming i video.

„Ova saradnja izgrađena je na osobinama koje Logitech i McLaren-Honda dele – tehnološke inovacije koje pomažu ljudima da postignu više, a to sve radimo vođeni strašću”, rekao je Bracken Darrell, predsednik i izvršni direktor kompanije Logitech. „Uzbuđenje ne može biti veće kada sarađujete s takvim kultnim timom i na taj način predstavljate milionima obožavatelja Formule 1 naše Logitech i Logitech G brendove. Nikada se ne zna šta budućnost može doneti…”

Zak Brown, izvršni direktor McLaren Group, je dodao:

„Oduševljeni smo da imamo tako važan brend u tehnološko-potrošačkom sektoru kao deo našeg tima. McLaren-Honda je sinonim za inovacije i neumornu potragu za tehnološkim evolucijama, i deli te vrednosti s Logitechom kao i glad za razvojem kako bismo poboljšali naš svakodnevni život, odnosno, kako bismo bili produktivniji i zadovoljniji, lično ili profesionalno.”

„Zajedno već radimo na uzbudljivim planovima za budućnost naše saradnje i dosta toga se još sprema iz oba tima, McLaren-Honde i Logitecha u našoj zajedničkoj ponudi našim navijačima i deoničarima.”

Izvor: GdeInvestirati/Benchmark
Previous Svaki četvrti korisnik interneta u Evropi kupuje online
Next Kvartalna dobit kompanije H&M u blagom padu

You might also like

Appleovi iMac računari uskoro dobijaju konkurenciju iz Microsofta

Glasine kažu da Microsoft radi na Surface all-in-one računaru kojim će na tržištu konkurisati Appleovim iMacovima.

Trgovina 0 Comments

Na Veletržnici ostvaren promet od 1.930 t robe

Na Veletržnici Beograd ostvaren je promet od 1.930 tona robe u protekloj nedelji, a najviše se trgovalo paradajzom, krastavcem i šargarepom.

Srbija: ICT sektor u zaletu

Nekoliko godina unazad u Srbiji ICT sektor beleži uzlet sa potencijalom za još značajniji rast, dok je u poslednjih sedam godina neto vrednost izvoza tog sektora povećana više od sedam puta, a jedina dva

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply