Mediji: Moguće preuzimanje Agrokora od strane Miškovića

Mediji: Moguće preuzimanje Agrokora od strane Miškovića

Nakon Kurira, koji je u subotu pisao o mogućem preuzimanju Agrokora od strane Delta Holdinga, Večernje novosti objavljuju sličnu informaciju.

Kako pišu Novosti, Rusi zovu Miroslava Miškovića da spase biznis Ivice Todorića u Srbiji, za čije poslove u regionu trenutno ne postoji kupac. Preveliki dugovi odbijaju bilo kojeg investitora, pa su poverioci odlučili da Todorićeve poslove prvo saniraju i učine ih profitabilnim. Uvođenje profesionalnog menadžmenta je opcija. Miškovićevo ime se iskristalisalo, zbog njegovog iskustva u trgovini, piše list i dodaje da su nezvanična saznanja da Miškoviću izuzetno prija poziv da se vrati u velike poslove, kada je trgovina u pitanju, kao i to da je blizu odluke da prihvati izazov.

Da podsetimo, Kurir je subotu objavio da Menadžment Delte razmatra nekoliko opcija u vezi slučaja Agrokor, prvu da Delta preuzme Agrokor u celini, i drugu da uđe u deo vlasništva.

Izvor: GdeInvestirati/BizLife/Novosti
Previous Kompanija Samsung neće razdvajati svoje poslovanje
Next Na Vračaru 29. marta počinje Sajam zapošljavanja

You might also like

Industrija 0 Comments

Wood feel – prva strana investicija u Kuršumliji

Izraelska kompanija “Wood feel” pokrenuće od oktobra proizvodnju nameštaja u Kuršumliji, što je prva strana investicija u tom gradu.

Kompanije 0 Comments

Beogradski sajam: Prodato 12,7 milijardi dinara robe i usluga u 2016.

Ekonomski rezultati rada Beogradskog sajma u 2016. godini procenjuju se na 12,7 milijardi dinara vrednosti prodate robe i usluga, rečeno je na svečanosti povodom obeležavanja Svetskog dana sajamske industrije.

Transport 0 Comments

Honda: Povećana prognoza godišnje dobiti, snažna prodaja motora

Japanska kompanija Honda Motor povećala je prognozu godišnje dobiti zahvajujući snažnoj prodaji motocikala i slabijem jenu, ali su optimistične cifre i dalje niže u odnosu na rezultat iz prošle godine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply