Mišković želi InterContinental u Zagrebu

Mišković želi InterContinental u Zagrebu

Srpska kompanija Delta Holding, u vlasništvu biznismena Miroslava Miškovića, s InterContinental Hotel Groupom IHG vodi pregovore oko dolaska hotela InterContinental u Zagreb.

Ići će se s modelom kupovine nekog postojećeg hotela koji bi se potpuno renovirao po standardima slavnog brenda, piše Poslovni dnevnik.

Iz Delte se saznaje da im je podršku pružio i gradonačelnik Bandić te da su počeli razgledati potencijalne lokacije za zagrebački hotel. Zasad ne žele otkrivati s kim vode pregovore, no nadaju se da će u glavnom hrvatskom gradu uskoro početi s poslovanjem.

Delta je pre godinu i po počela s izgradnjom InterContinenetala u Ljubljani. Intercontinental Ljubljana biće prvi hotel s pet zvezdica u glavnom gradu Slovenije. Imaće 165 soba, 2 banket dvorane, spa centar sa bazenom i fitness zonom, predsednički apartman. Na poslednjem, 21. spratu, biće smešten restoran s panoramskim pogledom na Ljubljanu.

Svečano otvaranje hotela Intercontinental Ljubljana planirano je za proleće 2017. godine.

Izvor: GdeInvestirati/SeeBiz
Previous U subotu 25. marta na Čukarici počinje Sajam zapošljavanja
Next Kompanija Ubisoft otvorila studio u Beogradu

You might also like

Energetika i naftna industrija 0 Comments

Dug Petrohemije od 105 miliona evra isplatiće država

Država će isplatiti dug Petrohemije iz Pančeva od 105 miliona evra prema Naftnoj industriji Srbije (NIS), predviđeno je zakonom koji je Vlada Srbije dostavila Skupštini na usvajanje po hitnom postupku.

Industrija 0 Comments

Jedinstvo očekuje rast prihoda od 20 odsto u tekućoj godini

Proizvodno montažno preduzeće Jedinstvo iz Sevojna objavilo je godišnji izveštaj za prošlu godinu u kojoj je, kao što je već poznato, ostvaren nekonsolidovani prihod od 3,7 milijardi dinara (pad od

Industrija 0 Comments

Jedna ponuda za Fabriku akumulatora Sombor

Za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor u stečaju, kao pravnog lica, zainteresovana je jedna kompanija – Batagon International iz Švajcarske.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply