Međunarodni salon automobila 24. marta na Beogradskom sajmu

Međunarodni salon automobila 24. marta na Beogradskom sajmu

Međunarodni salon automobila, 53. po redu, okupiće ove godine od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu preko 400 izlagača, proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera svih automobilskih brendova iz tridesetak zemalja sveta, koji posluju na našem tržištu.

Uporedo sa Salonom automobila biće održan i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme “Motopas sion”, saopštio je Beogradski sajam.

Pod sloganom “Godine prolaze strast ne prestaje”, na najreprezentativnijem i najstarijem regionalnom događaju u sektoru automobilske industrije posetioci će tokom 10 sajamskih dana moći da vide kompletnu ponudu svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme.

Na ovoj manifestaciji će takođe biti predstavljena najraznovrsnija paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da na najbolji mogući način razreše dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila.

Pored premium ekskluziva i novih modela, i ovog puta će počasno mesto pripasti modelima sa alternativnim pogonskim rešenjima i uopšte primenjenim najnovijim tehnologijama.

Tako su, na primer, uz akcenat na izuzetnom napretku u sektoru električnih motora, iz BMW-a najavili predstavljanje čak dva svoja takva modela, “i3” i “i8”.

Po tradiciji, najekskluzivniji deo ovog svetskog automobilskog hepeninga iz kalendara OICA pripada premijerama, pogotovo onima iz premium segmenta.

S obzirom na to da se neposredno pred početak Beogradskog salona automobila završava onaj legendarni Ženevski, te da se i prve svetske postpremijere očekuju upravo na Beogradskom sajmu, sva moguća iznenađenja su više nego – očekivana.

U takvom svetlu, velikim sajamskim izlagačima će se, pored ostalih, ove godine prvi put priključiti i novi uvoznik, kompanija “British motors” sa prestižnim “Jaguarovim” i “Range roverovim” programom.
Na sajmu “Motopassion”, ljubitelji dvotočkaša će moći da uživaju u bogatoj ponudi motocikala sa svih meridijana.

Pored brojnih premijera i novih modela kvadova, odnosno ATV vozila, skutera i opreme za vozila i vozače, posetiocima će biti ponuđen i svojevrstan ekskluzivni bonus – znatno širi izbor proizvođača bicikala i neuporedivo veći i izdvojen izložbeni prostor (hale 7, 8 i 9), koji odgovara povećanom interesovanju i izlagača i posetilaca.

Goste i javnost očekuje izuzetno širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja, ako što su izbor “automobila godine” u različitim kategorijama, “eko automobila”, izbor za miš, “Family day” i druge manifestacije, navodi se u saopštenju.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Srbija: U maju dolaze dve turske tekstilne kompanije
Next Uhapšeno 53 osobe zbog korupcije, država oštećena za 10 miliona evra

You might also like

Društvo 0 Comments

Srbija: Kazne se od sada plaćaju online

Kazne će se uskoro plaćati preko interneta, platnom karticom, na isti način kao kada se onlajn kupuju patike ili trenerka, ili uplaćuje hotel u inostranstvu.

Društvo 0 Comments

Online kupovina: Najviše novca za avio karte i garderobu

Online kupovina je sve češća opcija za naše građane. Najviše novca daju za avionske karte i hotelske rezervacije, od robe najčešća garderoba.

Tema dana 0 Comments

Niz eksplozija na Tajlandu, meta turistički centri

Tajlandska policija saopštila je danas da su niz eksplozija, koje su se dogodile u turističkim letovalištima u centralnim i južnim delovima zemlje noćas i jutros, činovi lokalne sabotaže i nemaju

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply