Oracle i Mastercard zajedničkim partnerstvom unapređuju digitalnu trgovinu

Oracle i Mastercard zajedničkim partnerstvom unapređuju digitalnu trgovinu

Kompanije Oracle i Mastercard sklopile su globalno strateško partnerstvo koje za cilj ima unapređenje aktivnosti u segmentu digitalne trgovine u maloprodaji i ugostiteljstvu.

Novo partnerstvo objedinjuje softverske platforme i tehnologije kompanije Oracle i rešenja za digitalna plaćanja kompanije Mastercard, kao što je Masterpass, kako bi se stvorilo neometano i sigurno korisničko iskustvo u objektima svih veličina, uz istovremeno unapređenje operativne efikasnosti u obradi plaćanja.

Kompanije Oracle i Mastercard će se fokusirati na tri ključne oblasti inovacija u restoranima, hotelima i maloprodajnim radnjama:

– Razvoj i pružanje odličnih iskustava za plaćanje u radnji, uključujući i implementaciju Qkr! with Masterpass usluge. Qkr je mobilna aplikacija koja gostima omogućava da poručuju i plaćaju robu i usluge putem mobilnih telefona bez čekanja u redovima ili čekanja na konobara. Kroz ovu integraciju, transakcije postaju jednostavnije, praktičnije i sigurne.

– Pružanje rešenja za platni prihvat koja olakšavaju i ubrzavaju trgovinu preko svih kanala za trgovce širom sveta. Pružanje potpuno integrisane opcije za digitalna plaćanja i sprečavanje prevare klijentima kompanije Oracle kroz korišćenje Mastercard globalnog servisa Payment Gateway Services.

– Integracija usluge Masterpass u proizvode i rešenja kompanije Oracle kako bi se korisnicima pružila vodeća aplikacija za digitalna plaćanja koja kombinuje program lojalnosti i program nagrađivanja čime se osigurava jednostavan pristup na kasi.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Beogradska berza: Aerodrom najprometniji, Fitofarmacija među gubitnicima
Next Misija MMF u Beogradu: Pohvale za napredak u sprovođenju reformi

You might also like

Kompanije 0 Comments

Akcije Fiata oštro pale nakon optužbi za manipulaciju štetnim gasovima

Akcije Fiat Chrysler Automobiles (FCA) pale su više od 14 odsto nakon vesti da je američka agencija za zaštitu životne sredine (EPA) optužila kompaniju za korišćenje softvera koji omogućava prekomerne emisije

Kompanije 0 Comments

Vučić na otvaranju logističkog centra Lidl Srbija

Logistički centar kompanije Lidl Srbija biće otvoren danas u Novoj Pazovi, a posao će u njemu dobiti oko 180 ljudi.

Kompanije 0 Comments

U poreskim oazama kriju se 1.600 milijardi dolara najvećih američkih kompanija

Pedeset najvećih američkih kompanija sakrile su oko 1.600 milijardi dolara u offshore poreskim oazama kako bi smanjile svoje poreske obaveze u SAD, navodi se u studiji Oksfama objavljenoj danas.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply