Oracle i Mastercard zajedničkim partnerstvom unapređuju digitalnu trgovinu

Oracle i Mastercard zajedničkim partnerstvom unapređuju digitalnu trgovinu

Kompanije Oracle i Mastercard sklopile su globalno strateško partnerstvo koje za cilj ima unapređenje aktivnosti u segmentu digitalne trgovine u maloprodaji i ugostiteljstvu.

Novo partnerstvo objedinjuje softverske platforme i tehnologije kompanije Oracle i rešenja za digitalna plaćanja kompanije Mastercard, kao što je Masterpass, kako bi se stvorilo neometano i sigurno korisničko iskustvo u objektima svih veličina, uz istovremeno unapređenje operativne efikasnosti u obradi plaćanja.

Kompanije Oracle i Mastercard će se fokusirati na tri ključne oblasti inovacija u restoranima, hotelima i maloprodajnim radnjama:

– Razvoj i pružanje odličnih iskustava za plaćanje u radnji, uključujući i implementaciju Qkr! with Masterpass usluge. Qkr je mobilna aplikacija koja gostima omogućava da poručuju i plaćaju robu i usluge putem mobilnih telefona bez čekanja u redovima ili čekanja na konobara. Kroz ovu integraciju, transakcije postaju jednostavnije, praktičnije i sigurne.

– Pružanje rešenja za platni prihvat koja olakšavaju i ubrzavaju trgovinu preko svih kanala za trgovce širom sveta. Pružanje potpuno integrisane opcije za digitalna plaćanja i sprečavanje prevare klijentima kompanije Oracle kroz korišćenje Mastercard globalnog servisa Payment Gateway Services.

– Integracija usluge Masterpass u proizvode i rešenja kompanije Oracle kako bi se korisnicima pružila vodeća aplikacija za digitalna plaćanja koja kombinuje program lojalnosti i program nagrađivanja čime se osigurava jednostavan pristup na kasi.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Beogradska berza: Aerodrom najprometniji, Fitofarmacija među gubitnicima
Next Misija MMF u Beogradu: Pohvale za napredak u sprovođenju reformi

You might also like

Kompanije 0 Comments

Proizvođač piva AB InBev pod istragom evropskih regulatora

Evropski regulatori tržišnog takmičenja istražiće da li je proizvođač piva Anheuser-Busch InBev nezakonito blokirao jeftiniji uvoz svog piva na belgijsko tržište, objavila je u četvrtak Evropska komisija.

Kompanije 0 Comments

Prodaja IBM-a podbacila već 21. put

Prodaja kompanije IBM, pala je na godišnjem nivou 21. mesec uzastopno, saopštio je američki tehnološki div.

Kompanije 0 Comments

Investitori iz Slovačke zainteresovani za ulaganja u Srbiji

Nakon kompanije Koliba, koja će u Rekovcu otvoriti fabriku za prozvodnju mlečnih proizvoda, u Srbiju bi trebalo da stigne još nekoliko slovačkih kompanija.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply