Oracle i Mastercard zajedničkim partnerstvom unapređuju digitalnu trgovinu

Oracle i Mastercard zajedničkim partnerstvom unapređuju digitalnu trgovinu

Kompanije Oracle i Mastercard sklopile su globalno strateško partnerstvo koje za cilj ima unapređenje aktivnosti u segmentu digitalne trgovine u maloprodaji i ugostiteljstvu.

Novo partnerstvo objedinjuje softverske platforme i tehnologije kompanije Oracle i rešenja za digitalna plaćanja kompanije Mastercard, kao što je Masterpass, kako bi se stvorilo neometano i sigurno korisničko iskustvo u objektima svih veličina, uz istovremeno unapređenje operativne efikasnosti u obradi plaćanja.

Kompanije Oracle i Mastercard će se fokusirati na tri ključne oblasti inovacija u restoranima, hotelima i maloprodajnim radnjama:

– Razvoj i pružanje odličnih iskustava za plaćanje u radnji, uključujući i implementaciju Qkr! with Masterpass usluge. Qkr je mobilna aplikacija koja gostima omogućava da poručuju i plaćaju robu i usluge putem mobilnih telefona bez čekanja u redovima ili čekanja na konobara. Kroz ovu integraciju, transakcije postaju jednostavnije, praktičnije i sigurne.

– Pružanje rešenja za platni prihvat koja olakšavaju i ubrzavaju trgovinu preko svih kanala za trgovce širom sveta. Pružanje potpuno integrisane opcije za digitalna plaćanja i sprečavanje prevare klijentima kompanije Oracle kroz korišćenje Mastercard globalnog servisa Payment Gateway Services.

– Integracija usluge Masterpass u proizvode i rešenja kompanije Oracle kako bi se korisnicima pružila vodeća aplikacija za digitalna plaćanja koja kombinuje program lojalnosti i program nagrađivanja čime se osigurava jednostavan pristup na kasi.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Beogradska berza: Aerodrom najprometniji, Fitofarmacija među gubitnicima
Next Misija MMF u Beogradu: Pohvale za napredak u sprovođenju reformi

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Slavica Pavlović: Nije u planu prodaja Eurobanke u Srbiji

Predsednica Izvršnog odbora Eurobanke u Srbiji Slavica Pavlović izjavila je da nije u planu prodaja te banke čiji su vlasnici privatni investitori, a država Grčka ima udeo od 2%.

Kompanije 0 Comments

Prodaja BlackBerry-ja razočarala, akcije pale 12 odsto

Kanadski BlackBerry objavio je rezultate poslovanja za prvi kvartal fiskalne godine koji se završio 31. maja koji su doneli neočekivani pad prodaje, što je spustilo akcije ove kompanije 12,3% na

Transport 0 Comments

Škodina dobit u prošloj godini veća za 30 odsto

Najveća češka fabrika automobila, Škoda iz Mlade Boleslave, nagradiće za uspešno poslovanje prošle godine svoje radnike sa ukupno oko 3.400 evra, a prvi deo tih premija u iznosu od 1.700

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply