Saša Vlaisavljević: Vlade Srbije odobrila stalan posao za 400 radnika

Saša Vlaisavljević: Vlade Srbije odobrila stalan posao za 400 radnika

Vršilac dužnosti direktora Aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu Saša Vlaisavljević izjavio je danas da je odlukom Vlade Srbije 400 radnika aerodroma dobilo stalan posao. 

On je novinarima rekao da je pre toga za stalno zaposleno još 200 radnika, a to znači da je za nekoliko meseci ukupno njih 600 dobilo stalan posao na aerodromu.

“Ovi ljudi koji su inače jako značajni za funkcionisanje aerodroma gotovo 20 godina radili su bez prava na odmor, regres, bez slobodnih dana, preko omladinskih zadruga”, rekao je on.

Vlaisavljević je zahvalio Vladi Srbije što je rešen problem zaposlenih na beogradskom aerodromu koji do sada niko nije rešavao.

Sindikat zaposlenih na aerodromu “Nikola Tesla” Beograd održao je 13. februara protest na parkingu aerodroma i zatražio od Vlade Srbije da dugogodišnji radnici dobiju ugovore na neodređeno vreme, umesto na određeno.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Cena zlata na najvišem nivou od novembra
Next Novi trošak: Banke građanima naplaćuju i ležarinu za čekove

You might also like

Energetika i naftna industrija 0 Comments

EU ne donosi odluku o prodaji Železare Smederevo

Informacija da će Evropska komisija u prvoj polovini aprila doneti odluku da li će dozvoliti Srbiji da proda Železaru Smederevo kineskoj kompaniji HBIS je potpuno netačna, kaže za Danas dobro

Proizvođač grafičkih kartica među najvećim dobitnicima u okviru indeksa S&P 500

Cene akcija proizvođača grafičkih kartica Nvidia porasle su, sa 12$ na kraju 2012., na oko 112 dolara danas.

Kompanije 0 Comments

Innogy potvrdio plan za 2017. godinu

Nemački proizvođač i distributer energije iz obnovljivih izvora, koji je u vlasništvu nemačkog RWE-a, Innogy, objavio je rezultate poslovanja za 9 meseci tekuće godine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply