Niš: Vlada Indije organizuje besplatan program stručnog usavršavanja za zaposlene

Niš: Vlada Indije organizuje besplatan program stručnog usavršavanja za zaposlene

U Nišu je u sredu 22. februara 2017. godine ambasadorka Indije Narinder Chauhan pozvala sve zaposlene Nišlije da iskoriste priliku i da se prijave za besplatan program stručnog usavršavanja koje organizuje indijska ambasada.

Za ovaj program mogu da se prijave svi stalno zaposleni građani Srbije, koji imaju radno iskustvo od pet godina, starosti od 25 do 45 godina. Vlada Indije snosi troškove avio-prevoza, smeštaja, vize, i svih ostalih troškova. Kursevi za koje zainteresovani mogu da se prijave su iz različitih oblasti zdravstva, turizma, IT sektora, usavršavanje engleskog jezika…

– Stekla sam utisak da ljudi u Nišu nisu informisani o tome, jer smo dosad iz ovog grada imali samo jednu prijavu – kaže Chauhan.

– Kroz ovaj program prošlo je dosad 140 profesionalaca iz Srbije, a svake godine obezbeđeno je minimum 25 stipendija Vlade Indije za stručnjake iz Srbije – rekla je Chauhan.

Prijave za ITEC program obavljaju se preko interneta. Detaljnije informacije mogu se naći na sajtu indijske ambasade, kao i na sajtu Ministarstva za evropske integracije. Pored radnog iskustva, potrebna je i diploma fakulteta, potvrda o zasnovanom radnom odnosu i potvrda o zdravstvenoj sposobnosti, koju izdaje lekar opšte prakse.

Izvor: Novosti
Previous Štediše banaka sa prostora bivše SFRJ da prijave svoja potraživanja od 5.marta
Next Zadovoljavajući profit uz mala ulaganja u alternativne njivske biljke

You might also like

Karijera 0 Comments

Prvi krug online selekcije za prekvalifikacije u IT sektoru počeo 18. marta

Online selekcija kandidata za učešće u programu prekvalifikacija u IT sektoru, koja se sprovodi u saradnji sa IT zajednicom, počela je 18. marta, saopšteno je iz Ministarstva državne uprave i

Karijera 0 Comments

NASA: Postanite “svemirski zaštitnik”, plata 187.000 dolara

Američka svemirska agencija NASA traži „svemirskog zaštitnika“ koji bi trebalo da sačuva Zemlju od vanzemaljaca.

Karijera 0 Comments

Strane zemlje nude poslove vozačima, medicionarima, vaspitačima

Nacionalnoj službi za zapošljavanje prethodnih dana stigli su zahtevi iz nekoliko država u kojima traže radnike različitih profila.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply