Niš: Vlada Indije organizuje besplatan program stručnog usavršavanja za zaposlene

Niš: Vlada Indije organizuje besplatan program stručnog usavršavanja za zaposlene

U Nišu je u sredu 22. februara 2017. godine ambasadorka Indije Narinder Chauhan pozvala sve zaposlene Nišlije da iskoriste priliku i da se prijave za besplatan program stručnog usavršavanja koje organizuje indijska ambasada.

Za ovaj program mogu da se prijave svi stalno zaposleni građani Srbije, koji imaju radno iskustvo od pet godina, starosti od 25 do 45 godina. Vlada Indije snosi troškove avio-prevoza, smeštaja, vize, i svih ostalih troškova. Kursevi za koje zainteresovani mogu da se prijave su iz različitih oblasti zdravstva, turizma, IT sektora, usavršavanje engleskog jezika…

– Stekla sam utisak da ljudi u Nišu nisu informisani o tome, jer smo dosad iz ovog grada imali samo jednu prijavu – kaže Chauhan.

– Kroz ovaj program prošlo je dosad 140 profesionalaca iz Srbije, a svake godine obezbeđeno je minimum 25 stipendija Vlade Indije za stručnjake iz Srbije – rekla je Chauhan.

Prijave za ITEC program obavljaju se preko interneta. Detaljnije informacije mogu se naći na sajtu indijske ambasade, kao i na sajtu Ministarstva za evropske integracije. Pored radnog iskustva, potrebna je i diploma fakulteta, potvrda o zasnovanom radnom odnosu i potvrda o zdravstvenoj sposobnosti, koju izdaje lekar opšte prakse.

Izvor: Novosti
Previous Štediše banaka sa prostora bivše SFRJ da prijave svoja potraživanja od 5.marta
Next Zadovoljavajući profit uz mala ulaganja u alternativne njivske biljke

You might also like

Karijera 0 Comments

Raspisan konkurs za podršku projektima zaštite životne sredine

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije raspisalo je juče konkurs za dodelu novca projektima životne sredine koje realizuju udruženja i druge organizacije civilnog društva u 2016. godini.

Karijera 0 Comments

Lista najboljih poslova na svetu

Često se u rubrikama vezanim za posao piše i o drugačijim zanimanjima, zanimljivim i raznovrsnim, a pritom dobro plaćenim.

Karijera 0 Comments

Career Cast: 10 najstresnijih zanimanja u 2017.

Svaki posao sa sobom nosi neki određeni nivo stresa, a svi mi ponekad mislimo da je upravo naš najstresniji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply