PKB nije interesantan Arapima?

PKB nije interesantan Arapima?

Na poziv Vlade Srbije investitorima zainteresovanim za kupovinu Poljoprivrendog kombinata Beograd stiglo je više pisama o zanteresovanosti iz Kine, Singapura, Velike Brelike Britanije ali i od dve velike domaće kompanije, prenosi RTS.

Iako se očekivalo, pismo o zainteresovanosti nije poslala kompanija “Al Dahra” iz Ujedninjenih Arapskih Emirata. Međutim, to ne znači da oni ne mogu da se pojave kao potencijalni kupci PKB- a.

Naime u resornom ministarstvu pojašnjavaju da se pisma o namerama prikupljaju da bi se na osnovu njih odabrao model privatizacije, posle čega će biti objavljen javni poziv za privatizaciju PKB na koji mogu da se jave i oni koji nisu slali pismo o namerama.

Izvor:RTS
Previous Poljska protiv formiranja "ekskluzivnog kluba članica" unutar EU
Next Nikolić i Vučić dogovorili blisku saradnju i u budućnosti

You might also like

Kompanije 0 Comments

Oracle: Hakovani Microsovi čitači kreditnih kartica

Hakeri su virusom zarazili program Microsovih čitača kreditnih kartica koji se širom sveta koriste u ugostiteljskim objektima, saopštila je američka kompanija Oracle.

Kompanije 0 Comments

Blokirani računi više od 50.000 srpskih preduzeća

Računi 54.565 preduzeća u Srbiji trenutno su blokirani, u iznosu od skoro 312 milijardi dinara, piše dnevni list Politika.

Kompanije 0 Comments

Nokia gasi oko 600 radnih mesta u Francuskoj

Finski gigant Nokia planira da ugasi oko 600 radnih mesta u Francuskoj, pošto nastoji da smanji troškove i da promeni fokus svojih gubitaških delatnosti.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply