Cristiano Ronaldo doneo kompaniji Nike ogromnu zaradu

Cristiano Ronaldo doneo kompaniji Nike ogromnu zaradu

Jedan od najpopularnijih sportista na planeti, fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo doneo je kompaniji Nike profit od 500 miliona dolara.

Kompanija Nike je u 2016. godini zabeležila značajan gubitak profita od 19 procenta u odnosu na prethodne godine. Ipak, za taj gubitak ne mogu okriviti fudbalera Cristiana Ronalda.

Naime, Ronaldo je najpraćenija osoba na svetu na društvenim mrežama sa 260 miliona fanova na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Zahvaljujući njegovim objavama na društvenim mrežama, logo kompanije „Nike“ našao se na 347. od 1.700 objava popularnog fudbalera, što je kompaniji donelo već pomenutu reklamnu zaradu od 500 miliona dolara. Samo jedna Ronaldova objava u kojoj je viđen Nikeov logo donela je 5,8 miliona dolara.

Ronaldo je sa sportskom kompanijom potpisao doživotni ugovor i postao tek treći sportista kome je to pošlo za rukom. Za sada su to uradili samo Michael Jordan i LeBron James.

Izvor: GdeInvestirati/RTS
Previous Energoprojekt bio ubedljivo najprometniji na Beogradskoj berzi prošle nedelje
Next Azijske berze: Oprezna trgovina na tržištima

You might also like

Kompanije 0 Comments

Aleva gradi novi industrijski kompleks u Novom Kneževcu

Kompanija Aleva će na proleće 2018. godine početi izgradnju novog industrijskog kompleksa u Novom Kneževcu.

Tema dana 0 Comments

Radnicima PKB-a otpremnine od 450 evra po godini staža

Javni poziv za privatizaciju PKB-a mogao bi da bude raspisan do 15. avgusta, a radnicima tog preduzeća se nude otpremnine od 450 evra po godini staža, piše “Politika”.

Kompanije 1Comments

Planinka nastavila rast poslovanja u prvih šest meseci

Planinka iz Kuršumlije, koja se bavi hotelijerstvom i puni čuvenu “prolom” vodu, nastavila je rast poslovanja i u prvih šest meseci tekuće godine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply