Philip Morris dobitnik priznanja “Top Employer Serbia 2017” i “Top Employer Europe 2017”

Philip Morris dobitnik priznanja “Top Employer Serbia 2017” i “Top Employer Europe 2017”

Kompanija Philip Morris u Srbiji nagrađena je drugu godinu zaredom priznanjem „Top Employer Serbia 2017“ i „Top Employer Europe 2017“.

Ovu nagradu na osnovu nezavisne procene dodeljuje Top Employer Institute, međunarodna organzacija sa sedištem u Amsterdamu.

Razlozi na osnovu kojih je kompanija Philip Morris u Srbiji svrstana među najbolje poslodavce u zemlji i Evropi su odlični rezultati u oblasti razvoja zaposlenih, sa posebnim fokusom na razvoj talenata, programa unapređenja znanja i liderskih veština, sistema raspoloživih kompenzacija i beneficija, kao i opšte korporativne kulture.

,, Philip Morris u Srbiji nudi šanse za razvoj karijere i omogućava svojim zaposlenima da razvijaju veštine u otvorenom i raznovrsnom okruženju, kao i da se usavršavaju u onome u čemu su najbolji. Ponosna sam što smo i ove godine dobili ovo priznanje koje je dokaz kvalitetnog  radnog okruženja koje smo uspeli da kreiramo na lokalnom nivou“, izjavila je Tatjana Jovanović, direktor ljudskih resursa kompanije Philip Morris za jugoistočnu Evropu.

Priznanje „Top Employer“ samo je jedan od pokazatelja da velike međunarodne kompanije poput Philip Morrisa u našu zemlju donose visoke standarde i dobre prakse koje značajno unapređuju poslovnu klimu na lokalnom tržištu.

Izvor: GdeInvestirati/BIZLife
Previous Beogradska berza: Tržište blago živnulo, Aerodrom najprometniji
Next Francuska: Odluka o zahtevu Srbije za izručenje Haradinaja 2. marta

You might also like

Kompanije 0 Comments

Ova kompanija ne zapošljava ljude mlađe od 55 godina

“EverYoung”, tehnološka kompanija iz Seula, ima veoma neobičan uslov pri zapošljavaju novih radnika… 

Kompanije 0 Comments

Uber odlazi iz Danske

Uber je u saopštenju za medije naglasio kako će uskoro obustaviti svoje poslovanje u Danskoj.

Kompanije 0 Comments

Farmaceutske kompanije će objaviti podatke o saradnji sa doktorima

U narednih 10 dana će inovativne farmaceutske kompanije objaviti podatke o saradnji sa zdravstvenim radnicima i zdravstvenim ustanovama u Srbiji, ocenilo je Udruženje proizvodjača inovativnih lekova INOVIA.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply