Izraelski Danbar želi da ulaže u izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda u Kladovu

Izraelski Danbar želi da ulaže u izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda u Kladovu

Izraelska korporacija Danbar zainteresovana je za podizanje pogona u Kladovu, čija bi investicija za početak obezbedila posao za 30 radnika.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu ove opštine, predsednik Kladova Radisav Čučulanović razgovarao je sa Moranom Timčijem, suvlasnikm korporacije Danbar group iz Tel Aviva, a tema je bila mogućnost investiranja u opštini na poslovima od energetike do poljoprivrede, sa akcentom na izgradnji postrojenja za preradu otpadnih voda, u kome bi posao dobilo tridesetak radnika.

– Korporacija Danbar group ima 20 kompanija u Nemačkoj, Češkoj i Holandiji i veoma je zainteresovana za investiranje u Srbiji. Na to nas obavezuju prijateljski odnosi dve zemlje, a ambijent u opštini Kladovo zadovoljava naše standarde – izjavio je Moran Timči, suvlasnik korporacije Danbar group.

Čučulanović je istakao da je opština vrlo zainteresovana za saradnju sa korporacijom iz Izraela.

– Prezentovali smo naše mogućnosti i spremnost da se razgovori uspešno sprovedu u delo. Opština Kladovo obezbediće budućim investirtorima u industrijskoj zoni Davidovac najbole uslove za izgradnju postrojenja – rekao je prvi čovek Kladova.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Ove godine će broj povezanih uređaja nadmašiti populaciju planete
Next Evropske berze: Berze podstaknute poslovnim rezultatima kompanija

You might also like

Prehrambena industrija 0 Comments

Skok profitabilnosti kompanije Voda Vrnjci u 2016. godini

Punionica vode Voda Vrnjci (VDAV) objavila je rezultate poslovanja za prošlu godinu tokom koje je značajno poboljšana profitabilnost ove kompanije uprkos padu prihoda.

Banke i finansije 0 Comments

NBS dala preliminarno odobrenje za osnivanje kineske banke

Izvršni odbor Narodne banke Srbije doneo je danas rešenje kojim je dato preliminarno odobrenje za osnivanje banke u Republici Srbiji koja će poslovati pod imenom Bank of China Srbija, AD Beograd,

Kompanije 0 Comments

Prodaja švedskog H&M-a u Srbiji skočila 21 odsto

Prodaja švedskog proizvođača odeće H&M-a u prvih devet fiskalnih meseci skočila je 21% na 302 miliona švedskih kruna (31,5 miliona EUR), saopštila je ova kompanija u svom finansijskom izveštaju.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply