Izraelski Danbar želi da ulaže u izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda u Kladovu

Izraelski Danbar želi da ulaže u izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda u Kladovu

Izraelska korporacija Danbar zainteresovana je za podizanje pogona u Kladovu, čija bi investicija za početak obezbedila posao za 30 radnika.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu ove opštine, predsednik Kladova Radisav Čučulanović razgovarao je sa Moranom Timčijem, suvlasnikm korporacije Danbar group iz Tel Aviva, a tema je bila mogućnost investiranja u opštini na poslovima od energetike do poljoprivrede, sa akcentom na izgradnji postrojenja za preradu otpadnih voda, u kome bi posao dobilo tridesetak radnika.

– Korporacija Danbar group ima 20 kompanija u Nemačkoj, Češkoj i Holandiji i veoma je zainteresovana za investiranje u Srbiji. Na to nas obavezuju prijateljski odnosi dve zemlje, a ambijent u opštini Kladovo zadovoljava naše standarde – izjavio je Moran Timči, suvlasnik korporacije Danbar group.

Čučulanović je istakao da je opština vrlo zainteresovana za saradnju sa korporacijom iz Izraela.

– Prezentovali smo naše mogućnosti i spremnost da se razgovori uspešno sprovedu u delo. Opština Kladovo obezbediće budućim investirtorima u industrijskoj zoni Davidovac najbole uslove za izgradnju postrojenja – rekao je prvi čovek Kladova.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Ove godine će broj povezanih uređaja nadmašiti populaciju planete
Next Evropske berze: Berze podstaknute poslovnim rezultatima kompanija

You might also like

Wall Street: Najgori dan za američke berze od izglasavanja Brexita

Američki berzanski indeksi pretrpeli su u petak najveći pad od 24. juna, referendumske odluke u Velikoj Britaniji o izlasku iz EU.

Svetske berze 0 Comments

Evro pao ispod 1,08 dolara pod pritiskom medijskih napisa

Vrednost evra prema dolaru u sredu je pala nakon medijskih napisa da Evropska centralna banka namerava na duži rok zadržati svoju labavu monetarnu politiku.

Kompanije 0 Comments

Toyota ove godine prodala više od deset miliona vozila

Japanska kompanija Toyota je saopštila da je u ove godine prodala 10.350.000 automobila širom sveta, što je dva odsto više u odnosu na proteklu godinu.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply