Saxo bank i ICICI Securities najavile novo partnerstvo

Saxo bank i ICICI Securities najavile novo partnerstvo

ICICI Securities Ltd, ogranak ICICI banke vodeće indijske kompanije za integrisane finansijske usluge i Sakso banka (Saxo Bank), specijalista za investicije i internet trgovanje različitim tržišnim materijalima najavile su strateško partnerstvo putem kojeg će se investitorima u Indiji ponuditi mogućnosti za trgovanje i investiranje preko digitalne platforme Sakso banke.

Partnerstvo će omogućiti da četiri miliona korisnika vodećeg internet portala za investiranje u Indiji ICICIdirect.com, diversifikuju investicije van domaćeg tržišta i dobiju mogućnost pristupa različitim tržišnim materijalima, putem intuitivnog doživljaja trgovanja na nagrađivanoj platformi za trgovanje SaxoTrader GO.

Sa sve većim stepenom globalizacije, raznolikost je postala važan cilj svih investitora radi raspoređivanja rizika i mogućnosti širom različitih geografskih područja i klasa finansijskih sredstava, jer zemlje imaju različita iskustva i ponašanje u različitim tačkama ekonomskog ciklusa. Ulaganje u razvijene zemlje kao što su SAD, zemlje azijsko-pacifičkog regiona (APAC) i Evropa, ne samo da obezbeđuje izloženost poznatim svetskim kompanijama sa stabilnim prihodima i rastom, već nudi investitoru i mogućnost efikasnog bavljenja kratkoročnim prilikama.

Komentarišući ovo partnerstvo generalni direktor i suosnivač Sakso banke Kim Furne (Kim Fournais) je rekao: “Indija je veoma bitno tržište sa rastućim brojem investicionih profesionalaca i sa veoma tehnološki obrazovanim stanovništvom. ICICI Securities je utemeljen kao jedna od vodećih investicionih kompanija u Indiji i sada će biti u prilici da ponudi klijentima besprekoran pristup globalnim tržištima kapitala. Ovo partnerstvo još jednom naglašava našu stalnu posvećenost poslu u omogućavanju trgovanja bankama i brokerima širom sveta.“

foto: Accelerance

foto: Accelerance

Šilpa (Shilpa) Kumar generalni direktor, ICICI Securities Ltd je rekla: „Već skoro dve decenije, ICICIdirect nudi investitorima iz Indije mogućnost ulaganja i izgradnje finansijskih ciljeva na pogodan i inteligentan način. Sada smo uz partnerstvo sa Sakso bankom, našim klijentima na dohvat ruke omogućili investiranje u tržišta deoničkog kapitala, indeksnih vrednosnih papira i tržište obveznica u preko 24 zemlje. Verujemo da će im ovo pomoći da prošire svoj portfolio izvan Indije. Partnerstvo sa Sakso bankom će pomoći našim klijentima da iskoriste prednost kombinacije našeg znanja i superiornih platformi i da će im osigurati pristup najširem skupu investicionih opcija na globalnim tržištima kapitala.“

SaxoTraderGO je naredna generacija platformi Sakso banke napravljena pomoću Saxo OpenAPI tehnologije nudeći funkcionalnost u celom ciklusu trgovanja – od aktivnosti koje prethode trgovanju do izvršenja naloga i sve do aktivnosti posle obavljenog trgovanja za akcije, ugovore o finansiranju razlike (CFD), terminske ugovore, opcije, trgovanje valutnim parovima i obveznice. Platforma sem toga omogućava globalnim partnerima Sakso banke direktnu integraciju mogućnosti za trgovanje i investicije u njihove aplikacije i sisteme.

ICICIdirect.com je finansijski investicioni portal ICICI Securities i tržišni je lider u distribuciji online i offline finansijskih proizvoda. Više od 4 miliona investitora iz Indije koristiti prednosti nagrađivanog istraživanja i tehnologije kako bi ulagali u indijske hartije od vrednosti.

Gdeinvestirati.com
Previous Blace: 500 tona suvih šljiva ostalo neprodato, cena nikad niža
Next Amsterdam: Airbnb i iznajmljivač apartmana dobili rekordnu kaznu

You might also like

Svetske berze 0 Comments

Pirelli se vraća na berzu

Italijanski proizvođač guma, Pirelli, podneo je zahtev Milanskoj berzi za listiranje 40% akcijskog kapitala kroz inicijalnu ponudu akcija (IPO), dok se početak trgovanja ovom hartijom očekuje u oktobru.

Transport 0 Comments

Toyota prodala celokupni udeo u Tesli

Toyota je objavila da je prodala celokupni udeo u Tesli.

Kompanije 0 Comments

Voda voda počela izvoz u Singapur

Kompanija Voda voda danas je počela izvoz vode iz Banje Vrujci u Singapur gde su ugovorene dugoročne isporuke, saopštila je danas ta kompanija.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply