PC Press Top 50: Jubilarna 20. dodela nagrada za internet stvari

PC Press Top 50: Jubilarna 20. dodela nagrada za internet stvari

U ponedeljak 6. februara su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda dodeljena priznanja PC Press Top50. Jubilarni 20. put, nagrade su dodeljene najboljim online nastupima, a u 2016. godini uspeh je zabeležilo malo više mobilnih aplikacija i nastupa na društvenim mrežama.

Svečanu dodelu nagrada PC Press Top50 otvorio je Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda i u ime Skupštine grada zahvalio se svim dobitnicima nagrada na velikom doprinosu jednom tako važnom segmentu društva, kao što je razvoj interneta i digitalnih komunikacija.

Direktorka PC Press-a Vesna Čarknajev naglasila je da se za 20 godina, koliko se ove nagrade dodeljuju, intrenet značajno promenio, da je od prvobitne mešavine teksta i poneke slike, stigao do modernog, digitalnog sadržaja, bogatog multimedijom i sve aktuelnijim video-sadržajima.

Čarknajev je istakla kako se nada i da će tek predstavljene tehnologije, poput virtuelne stvarnosti, već sledeće godine biti zastupljene i na domaćim internet stranicama.

Svim dobitnicima ovogodišnje nagrade PC Press Top50 nagrade je uručio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa PC.

Spisak pobednika možete da pogledate na stranici PC Press-a. Svaka kategorija ima pobednika, dok su ostali nagrađeni ravnopravni i navedeni abecednim redom, navode u ovoj kompaniji.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Srbija: Poljoprivrednici u naredne dve godine oslobođeni obavezne obnove registracije gazdinstava
Next Jack Ma: Ako bi nestala trgovina, počeo bi rat

You might also like

Društvo 0 Comments

José Mujica – Mudre reči “najsiromašnijeg predsednika na svetu”

“Nije teško uspeti u poslu, ali uspeti u privatnom životu je mnogo teže. Biti čovek je mnogo teže. To zaboravljamo.” kaže José Mujica, penzionisani predsednik Urugvaja, poznat je u svetu

Karijera 0 Comments

Počinje druga faza prekvalifikacije za IT

Nakon završetka pilot faze prekvalifikacije za IT, koju je pohađalo 100 polaznika, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić najavila je danas početak druge faze prekvalifikacije za 900 polaznika.

Društvo 1Comments

Arapi dolaze na lečenje i obuku u srpske banje

Pacijenti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata posetiće centre za rehabilitaciju u Srbiji, a doći će i njihovi zdravstveni radnici na obuku, izjavila je danas vođa delegacije Saveta poslovnih žena iz Dubaija

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply