PC Press Top 50: Jubilarna 20. dodela nagrada za internet stvari

PC Press Top 50: Jubilarna 20. dodela nagrada za internet stvari

U ponedeljak 6. februara su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda dodeljena priznanja PC Press Top50. Jubilarni 20. put, nagrade su dodeljene najboljim online nastupima, a u 2016. godini uspeh je zabeležilo malo više mobilnih aplikacija i nastupa na društvenim mrežama.

Svečanu dodelu nagrada PC Press Top50 otvorio je Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda i u ime Skupštine grada zahvalio se svim dobitnicima nagrada na velikom doprinosu jednom tako važnom segmentu društva, kao što je razvoj interneta i digitalnih komunikacija.

Direktorka PC Press-a Vesna Čarknajev naglasila je da se za 20 godina, koliko se ove nagrade dodeljuju, intrenet značajno promenio, da je od prvobitne mešavine teksta i poneke slike, stigao do modernog, digitalnog sadržaja, bogatog multimedijom i sve aktuelnijim video-sadržajima.

Čarknajev je istakla kako se nada i da će tek predstavljene tehnologije, poput virtuelne stvarnosti, već sledeće godine biti zastupljene i na domaćim internet stranicama.

Svim dobitnicima ovogodišnje nagrade PC Press Top50 nagrade je uručio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa PC.

Spisak pobednika možete da pogledate na stranici PC Press-a. Svaka kategorija ima pobednika, dok su ostali nagrađeni ravnopravni i navedeni abecednim redom, navode u ovoj kompaniji.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Srbija: Poljoprivrednici u naredne dve godine oslobođeni obavezne obnove registracije gazdinstava
Next Jack Ma: Ako bi nestala trgovina, počeo bi rat

You might also like

Društvo 0 Comments

Beograd: Od 9. maja online prijava dece u vrtiće

Od 9. maja roditelji će moći decu u vrtić da upišu online, uz pomoć elektronske usluge nacionalnog portala e-Uprava, saopšteno je danas na konferenciji za novinare na kojoj je i

Društvo 0 Comments

Srpski prosvetari od naredne godine primaju platu po učinku

Prosvetni radnici u Srbiji primaće od sledeće godine plate po drugačijem obračunu, koji će se bazirati na radnom učinku.

Društvo 1Comments

Svake godine rast obolelih od karcinoma 25%

Svake godine broj obolelih od karcinoma raste za 25 odsto u odnosu na prethodnu. U javnosti potrebno pokrenuti incijativu za obavljanje preventivnih pregleda, koji su najdelotvorniji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply