Porsche povlači skoro 16.500 vozila zbog fabričke greške

Porsche povlači skoro 16.500 vozila zbog fabričke greške

Iako nije česta pojava dešava se da i skupoceni automobili doguraju do proizvodnje s nekom fabričkom greškom, a sudeći po najnovijim informacijama Porsche je jedan od njih.

Ovaj put su u fokusu sportski modeli, 718 Boxster/Cayman i 911, koji čine oko 15% ukupne proizvodnje kompanije. U prvom preventivnom opozivu za Porscheove sportske modele nakon 2014. godine povod je problematičan spoj na razvodnim cevima za gorivo. Ova preventivna mera tiče se 16.429 automobila.

“Porsche menja pričvrsne vijke kod razvodnih cevi za gorivo. Porsche trenutno širom sveta proverava 16.429 vozila serije modela 911 Carrera te 718 Boxster i 718 Cayman, od kojih 2.576 u Nemačkoj. Kod spomenutih vozila postoji mogućnost da popusti spoj na razvodnim cevima za gorivo. Pričvrsni vijci biće zamenjeni u radionici optimiranim vijcima. Reč je isključivo o preventivnoj meri. Vlasnike vozila direktno će kontaktirati za njih nadležan Porsche partner. Besplatna poseta radionici uslediće po dogovoru u najkraćem mogućem roku”, navodi se u saopštenju kompanije.

Izvor: Agencije
Previous Krajnji rok za prijavu godišnjeg poreza na dohodak 15. maj
Next Pad dobiti Exxon Mobile-a za 51 odsto u 2016. godini

You might also like

Transport 0 Comments

Turkish Airlines: U 2017. godini broj putnika veći za 9,3 odsto

Turkish Airlines (THY) ostvarila je porast broja putnika za 9,3 odsto u 2017. godini u odnosu na godinu ranije.

Kompanije 0 Comments

Ruska Pobeda zainteresovana za letove iz Niša

Prva ruska niskotarifna aviokompanija Pobeda zainteresovana je da leti iz Srbije, odnosno iz Niša, izjavio je za medije direktor Regionalne razvojne agencije, Jug Bojan Avramović.

Kompanije 0 Comments

Kompanija GoPro otpušta 15 odsto radnika

Kompanija GoPro, proizvođač akcionih kamera, zbog teških vremena kroz koje prolazi, objavila je da otpušta 15 odsto svoje radne snage kao i da gasi odeljenje za zabavu.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply