Da li ste i Vi među onima koji se nikada nisu oprobali na svetskoj berzi? Evo besplatne prilike!

Da li ste i Vi među onima koji se nikada nisu oprobali na svetskoj berzi? Evo besplatne prilike!

Mesto gde se susreću ponuda i tražnja, gde oni koji imaju višak sredstava traže one kojima ta sredstva nedostaju, mesto nadanja i stremljenja, oduševljenja i razočarenja, mesto velikih potencijalnih dobitaka i potencijalnih gubitaka.

KapitalRS, licencirano investiciono društvo iz Beograda, svim čitaocima Gde Investirati daje priliku da se potpuno besplatno i bez ikakve obaveze oprobaju u trgovanju na najuzbudljivijem tržištu na svetu.

Prijavite se ovde.

Foto: Promo

Foto: Promo

Kako su nastala finansijska tržišta?

Finansijska tržišta (svetska berza) vuku svoje začetke iz ranih faza civilizacije ali se u modernom smislu povezuju sa italijanskim bankarstvom iz doba renesanse. Italijanska reč „banca“, označava klupu na kojoj su prvi finansijski posrednici primali vrednote i izdavali potvrde o njihovom prihvatanju na čuvanje. Ubrzo se shvatilo da te potvrde mogu da imaju mnoge druge korisne funkcije – kao sredstvo plaćanja, kreditiranja, obezbeđenja za izvršenje obaveza itd.

Izađite na svetsku berzu preko KapitalRS-a potpuno besplatno. Prijavite se ovde.

tabele, račun

Foto: Promo

Podela finansijskih tržišta?

Osnovna podela (finansijskih) tržišta, s obzirom na predmet trgovanja, bila bi na tržišta realne aktive, odnosno ugovora vezanih za nju (plemenitih i drugih metala, useva, energenata) i finansijske aktive (akcija, obveznica).

Izađite na svetsku berzu preko KapitalRS-a potpuno besplatno. Prijavite se ovde.

Foto: Promo

Foto: Promo

Moderno trgovanje preko interneta

Savremene tehnologije i napredni vidovi komunikacije pojednostavili su i ubrzali način(e) izlaska na finansijska tržišta i time umanjili značaj i ulogu finansijskih posrednika. Kao posledica, drastično su opali transakcioni troškovi pa glavni argument finansijskih posrednika postaje kako da ponude što niže troškove trgovanja i bolje uslove za izlazak na finansijska tržišta.

Ne učestvovati na finansijskim tržištima znači biti izopšten iz sveta koji je pokretač modernih ekonomskih tokova.

Izađite na svetsku berzu preko KapitalRS-a potpuno besplatno. Prijavite se ovde.

Materijali je pripremljen i odobren od strane lica sa dozvolom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije za obavljanje delatnosti investicionog savetnika Aleksandra Zavišića, zaposlenog na poslovima investicionog savetnika u društvu Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6.

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Kapital RS Inc. a.d. vrši promociju usluga i pruža tehnicku podršku klijentima kompanije Fortrade Ltd sa sedištem u Londonu, koja je pod nadzorom FCA (Financial Conduct Authority) u Velikoj Britaniji. Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Gubici mogu biti veci od uloženog depozita pa se može zahtevati dodatna uplata. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.
Izvor: Promo
Previous Finansijska filijala Alibabe preuzima MoneyGram
Next Nemačka: Stopa nezaposlenosti opala u januaru

You might also like

Američke zalihe nafte zadržale cene ispod 52 dolara

Cene nafte zadržale su se u sredu na međunarodnim tržištima ispod nivoa od 52 dolara, zakočene podatkom o rastu američkih zaliha koji potpiruje sumnju u uspeh nastojanja OPEC-a da smanji jaz

Svetske berze 0 Comments

Juan u odnosu na dolar najjači u 20 meseci

Srednja stopa pariteta kineske valute renminbija ili juana, ojačala je u odnosu na američki dolar na drugi dan trgovanja 2018. na najviši nivo u poslednjih 20 meseci.

Akcije Sojaproteina prepolovljene u tekućoj godini

Akcije bečejskog prerađivača soje, Sojaprotein (SJPT), pale su juče skoro 8% na 316 RSD, dok su se pri kraju trgovanja spuštale na 300 RSD, što je novi višegodišnji minimum u

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply