Kfor demantovao napise u medijima o ulasku srpske vojske na Kosovo

Kfor demantovao napise u medijima o ulasku srpske vojske na Kosovo

Međunarodne mirovne snage na Kosovu demantovale su da su pripadnici Vojske Srbije (VS) ušli na teritoriju Kosova, gde su se slikali sa američkim pripadnicima Kfora, prenosi “Koha ditore”.

Na pitanje tog prištinskog lista da li su istinite vesti u medijima u Srbiji da su pripadnici VS ušli na Kosovo gde su se slikali sa Amerikancima, Kfor je negirao da je slika nastala unutar teritorije Kosova.

Prema tim navodima, fotografije su nastale na liniji između Kosova i Srbije, u okviru zajedničkih aktivnosti nadgledanja tog prostora koji redovno obavljaju Kfor i VS.

Pojedini beogradski mediji objavili su prethodnih dana fotografiju na kojoj se nalazi 15-ak naoružanih pripadnika VS i američke vojske u borbenoj opremi koji zajednički poziraju pod naslovom “Srpska vojska ušla na Kosovo”.

Prema tim navodima, fotografija je nastala 16. decembra na severu Kosova, u zajedničkoj patroli, a fotografiju je snimio i objavio američki narednik Kejleb Bario, koji je bio u toj patroli.

Izvor:Beta
Previous Beogradska berza: Veterinarski zavod dobitnik dana
Next Sporiji rast američke privrede u poslednjem kvartalu 2016. godine

You might also like

Politika 0 Comments

Vuk Jeremić u najužem krugu za generalnog sekretara UN

Kandidat Srbije Vuk Jeremić treći je u trećoj rundi glasanja za novog generalnog sekretara UN koji je održan sinoć u sedištu svetske organizacije u Njujorku, a bivši premijer Portugala Antonio

Društvo 0 Comments

Kineska propagandna reklama 120 puta dnevno u centru Njujorka

Kineska propagandna reklama pušta se 120 puta dnevno na ogromnom elektronskom bilbordu na Times Square-u u centru Njujorka.

Politika 0 Comments

Osnovan pokret “Slobodni građani Srbije”, Saša Janković predsednik

U Beogradu je danas osnovan novi politički pokret “Slobodni građani Srbije” za čijeg predsednika je izabran bivši zaštitnik građana i drugoplasirani kandidat predsedničkih izbora Saša Janković.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply