Etihad Airways nema udeo u irskoj avio-kompaniji Air Lingusu

Etihad Airways nema udeo u irskoj avio-kompaniji Air Lingusu

Portal “Gdeinvestirati.com” objavio je u utorak, 24.januara, tekst “Etihad Airways ostaje bez svog generalnog direktora Jamesa Hogana”, priređen na osnovu članka France press-a.

U članku je navedeno da Etihad Airways poseduje 3% vlasničkog udela u irskom avioprevozniku Air Lingusu, što nije tačno.

Etihad je celokupan vlasnički udeo u toj avio-kompaniji prodao tokom 2015. godine, rečeno nam je u Etihad Aviation Group.

Uredništvo portala “Gdeinvestirati.com” se izvinjava zbog navođenja netačnih, i neproverenih, podataka, i eventualnih nesporazuma nastalih zbog ove greške.

Gdeinvestirati.com
Previous Matijević i Kostić odustaju od PKB-a: Arapi i Kinezi previše jaka konkurencija
Next Republika Srpska prodala obveznice vredne 25 miliona KM

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

NBS: Štednja u dinarima isplativija, utrostručena od 2012.

Dinarska štednja je u poslednjih šest godina utrostručena, sa nivoa od 18 milijardi iz avgusta 2012. godine na 54,4 milijarde dinara u julu 2018. i nastavlja da raste, saopšteno je

Kompanije 0 Comments

Marfin Banka promenila ime u Expobank Beograd

Expobank Beograd je novo poslovno ime nekadašnje Marfin Banke, saopštila je Expobanka, inače prva češka banka koja je ušla na tržište Srbije.

Kompanije 0 Comments

Sankcije Rusiji najteže pogodile američke naftne kompanije

Ekonomske sankcije koje su SAD i Evropska unija uvele Rusiji 2014. godine nemaju vidljivog efekta po rusku naftnu industriju, ali su njima najteže pogođene američke energetske kompanije, a evropske u

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply