AnTuTu: Najboljih deset telefona za 2016. godinu

AnTuTu: Najboljih deset telefona za 2016. godinu

Kineska kompanija AnTuTu, koja stoji iza jedne od najpopularnijih platformi za testiranje brzine mobilnih telefona, objavila je tri zanimljive liste koje pokrivaju rangiranje pametnih telefona koji su prošli kroz AnTuTu benchmark test tokom prošle godine.

Lista prikazuje top deset telefona po rezultatu koji su postigli u AnTuTu aplikaciji. Najveći rezultat od 181.316 bodova ostvario je Apple iPhone 7 Plus, dok je drugi rezultat od 172.001 bodova ostvario Apple iPhone 7, pa se može reći da je A10 chipset najmoćniji.

foto: b92

foto: b92

S prosečnim rezultatom od 163.013, OnePlus 3T je najmoćniji Android telefon, sa Snapdragon 821 procesorom. Na listi svih telefona na šestom mestu se nalazi čak i regularni OnePlus 3 model.

foto: b92

foto: b92

Zanimljivo je da na listi najmoćnijih Android telefona među prvih 10 nema Samsungovih telefona. Njihovi modeli Galaxy Note 7 i Galaxy S7 Edge ovaj su se put našli u zlatnoj sredini, na 18. i 20. mestu.

Drugi na listi nakon OnePlus 3T telefona je LeEco Le Pro3. Među iOS uređajima najjači je Apple iPad Pro, s prosečnim AnTuTu rezultatom od 194.838 bodova.

Treba imati na umu da svaki telefon mora da bude testiran najmanje 2 000 puta da bi bio uključen u listu.

Izvor: GdeInvestirati/B92
Previous Rusija na proleće na tržištu duga sa evroobveznicama?
Next Akcije najveće kiparske banke na londonskoj berzi

You might also like

Banke i finansije 0 Comments

Rast stambenih kredita u Vojvođanskoj banci 80 odsto

Na bankarskom tržištu Srbije povoljni su uslovi za podizanje stambenih kredita i te pozajmice su u Vojvođanskoj banci prošle godine uvećane 80 odsto u odnosu na 2015. godinu, izjavio je

Saobraćaj 0 Comments

Turkish Airlines zainteresovan za Croatia airlines

Turkish airlines bi mogla biti zainteresovana za Croatia airlines ako se proceni da je reč o za nju dobra poslovna prilika, izjavio je Abdulkerim Cay jedan od vodećih menadžera avio turske

Kompanije 0 Comments

Francuska kaznila Facebook sa 150.000 dolara

Francuska agencija za zaštitu privatnosti i podataka korisnika CNIL (Commission nationale de l’informatique et des libertés) odlučila je da kazni popularnu društvenu mrežu Facebook s novčanom kaznom od 150.000 evra.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply