Walmart najavio ogromno proširenje – posao za 10.000 radnika

Walmart najavio ogromno proširenje – posao za 10.000 radnika

U sklopu otvaranja novih i širenja postojećih prodavnica, trgovinski lanac Walmart najavio je da će u SAD otvoriti 10.000 radnih mesta u maloprodaji.

Iz ove kompanije je saopšteno da će otvoriti 24.000 građevinskih radnih mesta, prenosi agencija AP. Takođe se dodaje i da je najavljeno otvaranje 59 novih i proširenje postojećih Walmartovih objekata.

Foto: www.usatoday.com

Foto: www.usatoday.com

Trgovinski lanac planira kapitalne investicije u SAD vredne 6,8 milijardi dolara u dolazećoj fiskalnoj godini koja počinje 1. februara, što, kako navodi AP, pozdrazumeva izgradnju i izmenu izgleda prodavnica i distributivnih centara, i proširenje novih usluga kao što je onlajn naručivanje namirnica.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Joseph Stiglitz: SAD treba da novac zameni digitalnom valutom
Next RTB Bor: Potreban konsultant za privlačenje strateškog partnera

You might also like

Industrija 0 Comments

Bayer povećao ponudu za kupovinu Monsanta na 66 milijardi dolara

Nemačka farmaceutska grupa Bayer je odlučila da poboljša ponudu za preuzimanje američkog rivala Monsanta tako što je podigla ponudu na 66 milijardi dolara, uključujući i dug.

Kompanije 0 Comments

Montenegro airlines zakupio avion Air Serbia

Avio-kompanija Montenegro airlines uzela je u kratkoročni zakup jedan od aviona kompanije Air Serbia, prenose podgoričke Vijesti.

Kompanije 0 Comments

Ruska preduzeća se okreću Srbiji

Najnovija politička dešavanja i susreti zvaničnika dve zemlje nagoveštavaju da će lanjski zastoj u robnoj razmeni biti prevaziđen.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply