Walmart najavio ogromno proširenje – posao za 10.000 radnika

Walmart najavio ogromno proširenje – posao za 10.000 radnika

U sklopu otvaranja novih i širenja postojećih prodavnica, trgovinski lanac Walmart najavio je da će u SAD otvoriti 10.000 radnih mesta u maloprodaji.

Iz ove kompanije je saopšteno da će otvoriti 24.000 građevinskih radnih mesta, prenosi agencija AP. Takođe se dodaje i da je najavljeno otvaranje 59 novih i proširenje postojećih Walmartovih objekata.

Foto: www.usatoday.com

Foto: www.usatoday.com

Trgovinski lanac planira kapitalne investicije u SAD vredne 6,8 milijardi dolara u dolazećoj fiskalnoj godini koja počinje 1. februara, što, kako navodi AP, pozdrazumeva izgradnju i izmenu izgleda prodavnica i distributivnih centara, i proširenje novih usluga kao što je onlajn naručivanje namirnica.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Joseph Stiglitz: SAD treba da novac zameni digitalnom valutom
Next RTB Bor: Potreban konsultant za privlačenje strateškog partnera

You might also like

Kompanije 0 Comments

Španskim kompanijama prioritet modernizacija poljoprivrednih tehnologija u Srbiji

Španske kompanije ove godine po treći put nastupaju na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, što je velika potvrda za sve bolju saradnju sa Srbijom.

Kompanije 0 Comments

Societe Generale ostvarila značajan rast profita u prvoj polovini 2018.

Societe Generale banka Srbija ostvarila je značajan rast profita pre oporezivanja u prvoj polovini 2018. godine (H1) od 5,3 milijardi dinara (45,1 miliona evra), za čak 86 odsto više u odnosu

Transport 0 Comments

VLM Airlines odlaže početak letova iz Maribora za Beograd

Iako je nedavno najavljeno da će VLM Airlines od 30. oktobra uspostaviti direktne letove između Maribora i Beograda, to se neće desiti u narednih nekoliko meseci, saznaje Aviatica.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply