Air Serbia: Zbog loših vremenskih uslova neophodno doći dva sata pre leta

Air Serbia: Zbog loših vremenskih uslova neophodno doći dva sata pre leta

Avio-kompanija Air Serbia podsetila je danas putnike da je neophodno da dođu najkasnije dva sata pre leta na Aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu zbog loših vremenskih uslova.

Prijavljivanje za sve letove u Evropi i ka Bliskom istoku završava se 45 minuta pre poletanja, a izlazi za ukrcavanje se zatvaraju 20 minuta pre polaska.

Za letove za Njujork se prijavljivanje završava 60 minuta pre poletanja, dok se izlazi za ukrcavanje zatvaraju 40 minuta pre poletanja.

Da bi se izbegla gužva na šalterima Air Serbia je preporučila putnicima da koriste opciju prijavljivanja putem veb stranice, koja je dostupna za sve letove iz Beograda, kao i da proveravaju raspored letova i eventualne izmene na sajtu airserbia.com.

Izvor:Beta
Previous Cene nafte u padu, prvi put za četiri dana
Next Povoljne nekretnine na hrvatskoj obali, problem vlasnički odnosi

You might also like

Društvo

Danas isplata studentskih kredita i stipendija

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da će danas početi isplata studentskih kredita i stipendija za školsku 2016/2017 godinu.

Društvo

U Srbiji novi uslovi za odlazak u penziju

Starosna granica za odlazak u penziju za žene podiže se od danas za šest meseci, predviđeno je novim odredbama o uslovima za odlazak u starosnu penziju.

Društvo

Smanjenje nameta na rad malo, ali dobrodošlo

Smanjenje nameta na rad je mera koja se privrednicima obećava već nekoliko godina, a koju oni traže barem 10 godina unazad.