Lidl u Paraćinu otvara još jedan market

Lidl u Paraćinu otvara još jedan market

Trgovinski lanac Lidl će u Paraćinu otvoriti maloprodajni objekat od oko 2.500 metara kvadratnih sa parkingom od 130 mesta.

Kako prenosi opštinski sajt, ovaj poznati nemački trgovinski lanac već je dobio lokacijske uslove i krenuo u kupovinu parcela od privatnih vlasnika, na uglu ulica Carice Milice i Marije Bursać.

Da bi se ubrzao celokupan postupak i početak izgradnje, izrada urbanističkog projekta poverena je Direkciji za izgradnju, objavljeno je na sajtu opštine Paraćin.

Izvor: GdeInvestirati/NovaEkonomija
Previous Statistika: Najbolja ekonomska godina za Srbiju u poslednjih 25 godina, rast BDP-a 2,74 odsto
Next Austriji potrebni konobari i kuvari iz Srbije i BiH

You might also like

Kompanije 0 Comments

Ford planira izgradnju dve fabrike u Meksiku

Američka automobilska kompanija Ford izgradiće dve nove fabrike u Meksiku, objavio je čelnik Fordovog ogranka, uprkos prošlomesečnoj objavi o odustajanju od postrojenja u regiji San Luis Potosi.

Energetika i naftna industrija 0 Comments

Saudijska Arabija: Veće cene goriva za SAD, manje za Evropu

Saudi Aramco, državna naftna kompanija Saudijske Arabije smanjuje cene nafte za potrošače u Evropi, dok povećava njihov iznos za SAD, piše The Wall Street Journal, pozivajući se na saopštenje kompanije.

Kompanije 0 Comments

Iskorišćenost linije Beograd – Njujork 80 odsto

Za dva meseca koliko avion kompanije Air Serbia leti na direktnoj liniji Beograd – Njujork, iskorišćenost kapaciteta iznosi skoro 80 odsto.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply