Deset najboljih gradova u SAD-u za pronalaženje posla

Deset najboljih gradova u SAD-u za pronalaženje posla

Ukoliko naredne godine planirate da u Sjedinjenim Američkim Državama pronađete dobro plaćen posao, počnite da tražite zaposlenje u Teksasu ili Koloradu.

Poslednja studija NerdWalleta pokazala je da svaka država u SAD-u ima po dva najbolja grada kada je reč o traženju posla.

Na prvom mestu nalazi se Austin u Teksasu, a slede ga Denver (Kolorado), Našvil (Tenesi), Sijetl (Vašington), Daram (Severna Karolina) i Atlanta (Džordžija).

Odmah iza njih nalazi se Mineapolis (Minesota), Linkoln (Nebraska), Irving (Teksas) i Rali (Severna Karolina).

U ovu studiju uključeno je 100 najvećih gradova u Americi, pri čemu su analizirane prosečne plate, stopa nezaposlenosti i rast radne snage, kao i odnos prihoda i troškova.

Izvor: Agencije
Previous Tajne uspeha brenda Calvin Klein
Next Azijske berze: Mešoviti rezultati uz slab obim prometa, dolar blago oslabio

You might also like

Karijera 0 Comments

Država deli sredstva za programe prekvalifikacija i dokvalifikacija žena u IT

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija uputilo je javni poziv zainteresovanim udruženjima, zadužbinama i fondacijama, koji imaju status nevladinih organizacija, da podnesu predloge programa za sufinansiranje iz sredstava opredeljenih iz budžeta

Karijera 0 Comments

Raspisan konkurs za dodelu stipendija za praksu ili istraživački boravak u Nemačkoj

Nemačka fondacija za životnu sredinu (Deutsche Bundesstiftung Umwelt – DBU) raspisala je konkurs za dodelu stipendija za praksu ili istraživački boravak u trajanju do dvanaest meseci u organizacijama u Nemačkoj.

Karijera 0 Comments

Menadžer proizvodnje, najunosnije zanimanje u Silicijumskoj dolini

Softverski inženjeri, koji se smatraju nosiocima razvoja Silicijumske doline, nisu najplaćenija zanimanja u ovom tehnološkom epicentru sveta.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply