Huawei otvorio prvi regionalni Huawei Experience Store

Huawei otvorio prvi regionalni Huawei Experience Store

Ova godina može se oceniti kao posebno značajna za Huawei, koja je počela obeležavanjem decenije poslovanja na srpskom tržištu, premijernim otkrivanjem prosvetljenog Huawei logoa na vrhu jedne beogradske višespratnice.

Osim toga, Huawei beleži značajne rezultate poslovanja i globalna partnerstva sa vrhunskim brendovima kao što su Leica, Porsche, Google, Microsoft, Intel i nakon svega, ostvarila još jedan u nizu uspeha koji je ujedno i simbol nezaustavljivog rasta i razvoja ovog kineskog giganta – otvaranje prve Huawei prodavnice u regionu.

Generalni direktor kompanije Huawei, gospodin Jack Wei, izjavio je tim povodom: „Ovu jedinstvenu prodavnicu otvorili smo kako bi se približi svim našim kupcima, jer se oni približavaju nama iz dana u dan. To je ono što nas čini ponosnim. Huawei ima jaku želju da zauzme poziciju broj jedan u industriji mobilnih uređaja u svetu, a iza svega toga stoje ulaganja u tehnološka dostignuća, sofisticiran dizajn i saradnja sa najboljim partnerima širom sveta.“

Kompanija Huawei, osim po izvrsnosti u oblasi savremenih tehnologija, poznata je po projektima društvene odgovornosti, a otvaranje prodavnice nije bio i jedini razlog ovog svečanog okupljanja.
Sada već čuvena reklama, pod sloganom BE PRESENT, u kojoj jedan dečak ima želju da njegovi najbliži za praznike ostave svoje mobilne uređaje po strani i budu prisutni, odnosno posvete mu malo pažnje.

Naime, u proteklih mesec dana, zahvaljujući kompaniji Huawei, svi zajedno nastojimo da uživamo u prisustvu naših najbližih, a potrudili smo se da budemo i uz one kojima je pomoć najpotrebnija tako što smo na zvaničnoj Facebook stranici Huawei Mobile, ispod videa poznate reklame ostavljali, i još uvek ostavljamo, komenatare uz #bepresent. Za svaki ostavljeni komentar Huawei donira 50,00 dinara humanitarnoj fondaciji „Budi human“.

Poznato je da je Aleksandar Šapić, legenda srpskog vaterpola i osnivač fondacije „Budi human“, odlučio da sve medalje koje je osvojio u svojoj sportskoj karijeri donira fondaciji kako bi se njihovom prodajom obezbedia sredstva neophodna za lečenje dece. U znak početka saradnje i kao poziv kompanijama da slede njihov primer, kompanije Huawei kupila je medalju sa posebnom simbolikom – bronzanu medalju sa Olimpijskih Igara u Pekingu 2008.

Događaju je prisustvovao veliki broj partnera, saradnika, medija i poznatih ličnosti.

Izvor: GdeInvestirati/ITsvet
Previous Kazahstanska kompanija Zhol-Zhondeush za 3,6 miliona evra kupila novosadski ZGOP
Next Najzanimljiviji izgovori Britanaca za neplaćanje poreza

You might also like

Kompanije 0 Comments

Ohrid: Otvoren pogon za uzgajanje kanabisa i proizvodnju ulja

Američka kompanija NYSK holding otvorila je u Ohridu pogon za uzgajanje konoplje i proizvodnju ulja od kanabisa za medicinske potrebe, prenose lokalni mediji. 

Industrija 0 Comments

Philip Morris odobrio isplatu celokupne dobiti kroz dividende

Skupština akcionara niške fabrike duvana Philip Morris odobrila je isplatu celokupne prošlogodišnje dobiti, u visini od 3,4 milijarde dinara, na ime dividende.

Lične finansije 0 Comments

Kamate na kredite nikad niže, ali su marže i dalje previsoke

Kamate na kredite nikada nisu bile povoljnije, ali su marže banaka i dalje visoke i čine gotovo najveći deo same kamate.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply