Povećan uvoz polovnih vozila, sve veći broj auto-placeva

Povećan uvoz polovnih vozila, sve veći broj auto-placeva

Dd januara do novembra ove godine je na području Carinarnice Niš ocarinjeno 3.360 vozila, što je za 17 odsto više nego u istom periodu 2015, pokazuju podaci.

Ovogodišnji uvoz “polovnjaka” na području od Knjaževca do Preševa, prema podacima Uprave carina, nadmašio je uvoz polovnih vozila u 2014. godini za 32 odsto.

Da u Niš i okolna mesta stiže sve više polovnih vozila pokazuje i sve veći broj auto-placeva na kojima se ovakvi automobili prodaju, a nedelja odavno više nije jedini dan u sedmici kada se na niškoj auto-pijaci može ponuditi i kupiti polovni automobil.

Auto-placevi otvoreni su preko cele sedmice a cene polovnih vozila kreću se od par hiljada do nekoliko desetina hiljada evra.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Zbog odložene licitacije ostaje poskupljenje zakupa lokacija za trafike u Nišu
Next "Startit" centar organizuje besplatne radionice programiranja za decu

You might also like

Energetika i naftna industrija 0 Comments

Benzin u Srbiji poskupljuje posle praznika

Porast cene sirove nafte na svetskom tržištu odraziće se i na novčanike srpskih potrošača jer će cena goriva u maloprodaji biti veća, a stručnjaci procenjuju da će posle praznika litar

Društvo 0 Comments

EU: Usvojene mere za borbu protiv utaje poreza

Nakon što su EU članice danas usvojile nove propise za borbu protiv utaje poreza, multinacionalne kompanije bi mogle da se suoče sa poteškoćama u nastojanju da smanje poreske račune.

Tema dana 1Comments

Fantastičan uspeh Beogradskog univerziteta

Univerzitet u Beogradu ostvario je veliki skok na prestižnoj Šangajskoj listi, i popeo se među 300 najboljih svetskih univerziteta. Veliki napredak ostvaren je zbog boljeg kvaliteta naučnih radova i veće

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply