Globaltel – novi virtuelni mobilni operater u Srbiji

Globaltel – novi virtuelni mobilni operater u Srbiji

U Mikser Housu u Savamali premijerno je predstavljen novi mobilni operater u Srbiji, Globaltel. Jelena Cakić, marketing menadžerka i Goran Marković, direktor prodaje Globaltela svečano su pustili u rad novog mobilnog operatera.

Kako funkcioniše Globaltel?

Dovoljno je samo da instalirate Globaltel aplikaciju za android i apple, i istog trena ste u mogućnosti da preuzimate pozive i poruke na novi broj. Osim toga, prednost je kupovina dodatnih brojeva koja dalje implicira da ne morate više da koristite dva ili više telefona kako bi u njih ubacivali različite brojeve telefona. Zahvaljujući novom mobilnom operateru, korisnicima su na raspolaganju brojevi iz 67 zemalja kod 199 operatera.

Ali, to nije sve…

Pozivi ka inostranstvu naplaćuju se koliko i unutar zemlje, a to je 9,90 dinara. Dok telefonirate, aplikacija sama na ekranu pokazuje cenu razgovora. Pored toga, korisnicima Globaltela je omogućeno da prate više od 40 kablovskih kanala na svom telefonu, i to potpuno besplatno.

Globaltel – novi mobilni operater

Globaltel brojevi su brojevi privremenog karaktera. Korisnik je u obavezi da ih obnavlja svakog meseca, osim broja koji je dobio na korišćenje od operatora prilikom skidanja aplikacije. Brojevi nemaju SIM karticu i pribavljaju se putem aplikacije na klik – veoma jednostavno! Korisnici imaju veliki izbor brojeva iz preko 30 zemalja sveta. Neki su brojevi mobilni a neki nomadski (brojevi koji imaju samo opcije pozivanja ili primanja poziva).

Ovi mobilni brojevi imaju mogućnost da budu registrovani na druge platforme (kao što je WhatsApp na primer), a u isto vreme nisu u koaliziji sa vašim postojećim brojem telefona. Tačnije, putem ove aplikacije možete imati koliko god brojeva želite na jednom uređaju. Kada nestane potreba za nekim od brojeva telefona, možete ga jednostavno obrisati ili sačekati da istekne. Takođe, imate mogućnost da privremeno ili za stalno pretvorite vaš tablet uređaj u telefon tako što ćete skinuti našu aplikaciju i koristiti dobijeni ili kupljeni broj telefona.

Izvor: GdeInvestirati/Marketnetwork
Previous Povećana proizvodnja u smederevskoj železari, od januara posao za još par stotina radnika
Next Evropske berze: Ulagači na oprezu na kraju nedelje

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

NBS: Štednja u dinarima isplativija, utrostručena od 2012.

Dinarska štednja je u poslednjih šest godina utrostručena, sa nivoa od 18 milijardi iz avgusta 2012. godine na 54,4 milijarde dinara u julu 2018. i nastavlja da raste, saopšteno je

Delegacija Srbije u Alibabi razgovaraće o otvaranju logističkog centra

Kineska kompanija „Alibaba”, jedna od najvećih internet prodavnica u svetu, zainteresovana je da u Srbiji pronađe strateškog partnera za otvaranje logističkog centra, iako u Frankfurtu već imaju jedan centar.

Kompanije 0 Comments

Bankom grupa gradi novu fabriku soje u Obrenovcu

Bankom grupa, koja u Obrenovcu već ima fabriku soje, gradi još jednu fabriku za preradu sojinog zrna vrednu 14 mil EUR.

2 Comments

  1. Sergej
    January 05, 10:30 Reply
    1. Treba vam vazeca SIM kartica da biste se registrovali. Moze i pripejd. 2. Ne funkcionise bez interneta. Nema desktop varijantu kao Viber, Skype ili Whatsapp. 3. Nije besplatna. 4. Kako resiti probleme SPAMOVANJA telemarketing agencija. 5. Dobro za lopuze i prevarante, jer "broj" koji ti dodele mozes da deaktiviras i uzmes drugi i nastavis sa poslom. Lose reklamirano. Netacno reklamirano. U SAD je ova usluga poznata kao Jail phone, tacnije za krimose po zatvorima i drugu bagru. Al ce sada da procvetaju razni manijaci i ostala bagra. Ovo je za zatvor direktno i bez sudjenja!

Leave a Reply