Via Trucker – Kako da obezbedite najpovoljniji prevoz ili uposlite slobodne transportne kapacitete?

Via Trucker – Kako da obezbedite najpovoljniji prevoz ili uposlite slobodne transportne kapacitete?

Via Trucker je portal koji povezuje pružaoce i korisnike transportnih usluga širom sveta. Pristup portalu je potpuno besplatan i moguć preko bilo kog pametnog uređaja ili personalnog računara.

Platforma obuhvata veliki broj transportnih kompanija koje obavljaju sve vrste transportnih usluga – drumski, železnički, rečni, morski i vazdušni saobraćaj u zemlji i inostranstvu.

Budući da je efikasan transport bitan deo svakog uspešnog poslovanja portal Via Trucker Vam može biti od koristi bilo da ste transportna kompanija ili korisnik usluge prevoza.

Ukoliko pružate uslugu prevoza i želite da popunite neiskorišćene kapacitete ili da dodatno zaradite u povratku jer Vam je preostalo slobodnog prostora možete pogledati otvorene rute i anonimno  poslati svoju cenovnu ponudu. To je ujedno i najlakši način za dobijanje dodatnog posla u svakom trenutku kao i proširenje posla bez  bilo kakvih dodatnih troškova.

-Rešio sam problem, više se ne vraćam prazan iz Nemačke. Preko ViaTruckera pronađem posao uvek i svuda, iskukstvo je jednog prevoznika.

 Registraciju prevoznika možete izvršiti OVDE.

Korisnici portala su takođe kompanije i fizička lica kojima je potrebna usluga prevoza robe koji na ovaj način imaju direktan pristup transportnom tržištu širom sveta. Izborom najniže cene koja se postiže zahvaljujući jakoj konkurenciji korisnici obezbeđuju transport po uslovima povoljnijim od tržišnih i smanjenje troškova poslovanja.

– Ne trošim vreme na telefoniranje i slanje mejlova kada tražim najbolju cenu za prevoz mojih proizvoda u Italiju, ističe korisnik usluge.

 Registraciju korisnika možete izvršiti OVDE.

Objavljivanje oglasa vrši se na platformi koja je jednostavna za koriščenje, a već nakon unosa mesta i vremena utovara i istovara robe kao i karakteristika iste, možete očekivati cenovne ponude transportnih kompanija. Ukoliko se odlučite za jednu od ponuđenih cena, naknada portala je 3% ponuđene cene, nakon čega korisnik stupa u kontakt sa transportnom kompanijom radi daljih dogovora.

Do sada je registovano više od 10 000 korisnika portala Via Trucker, platforma je osim u Srbiji dostupna i u mnogim drugim zemljama, a prevedena je na 17 jezika.

Izvor: Promo
Previous Država izdvojila 352 miliona dinara za podsticaje PKB-u
Next Akcionari Monsanta odobrili prodaju kompaniji Bayer

You might also like

Lifestyle 0 Comments

Air France: Destinacija iz snova po hit cenama u WOW tarifi

Ne propustite ovu sjajnu ponudu iz Air France. Povratna karta za destinaciju iz snova po neverovatnim cenama. Svake nedelje nove destinacije po hit cenama u WOW tarifi.

Promo 1Comments

Pomozimo malom Iliji Jeremiću (6) da pobedi maligni tumor pluća

Iliji Jeremiću, koji ima samo šest godina, ustanovljena je dijagnoza malignog tumora pluća, usled čega je već tri meseca na lečenju u Beogradu na Institutu za majku i dete.

Turizam 0 Comments

KLM “Dream deals” promocija: Preko dvadeset letova po promotivnim cenama

Aviokompanija KLM objavila je promotivne letove u okviru “Dream deals” promocije. Letovi po promotivnim cenama do Lime, Montevidea i još dvadesetak drugih egzotičnih destinacija.

1 Comment

  1. Miki
    August 17, 12:39 Reply
    Ovo bi mogla biti zanimljiva priča, nisam siguran u praksi kako radi. Svakako vredi testirati.

Leave a Reply