Microsoft udružuje snage sa Intelom i Qualcomm-om

Microsoft udružuje snage sa Intelom i Qualcomm-om

Projekat Evo je na vrhu prioriteta, sledi kolaboracija sa Intel dizajnom na izgradnji sledeće generacije PC-ja fokusiranog na “mešovitoj realnosti”, igrama, AI i sigurnosti.

Ceo projekat je još uvek u ranoj fazi, tako da nema puno detalja, treba pomenuti da se lista saradnje odnosi i na dodatnoj komunikaciji ciljanoj na produženom dejstvu Microsoftovog Siri/Alexa konkurenta, Cortana.

Sigurnosni dodaci uključuju poboljšanu zaštitu od zlonamernih programa i hakovanja, zajedno sa boljim biometričkim probojima Hello sistema.

Izvor: GdeInvestirati/ITsvet
Previous Pet grešaka prilikom pregovora o većoj plati
Next Beogradska berza: Belex15 na najvišem nivou od maja prošle godine

You might also like

Industrija 0 Comments

Galenika Fitofarmacija nastavlja rast profitabilnosti

Zemunski proizvođač pesticida i drugih preparata za zaštitu bilja, Galenika Fitofarmacija, objavio je blagi rast prihoda i skok profitabilnosti za prvih šest meseci tekuće godine.

Kompanije 0 Comments

Mecafor ulaže 4 miliona evra u proizvodnju u Kikindi

Francuska kompanija Mecafor je u aprilu ove godine simboličnim polaganjem kamena temeljca za izgradnju fabrike započela i realizaciju najavljenih 4 miliona evra investicija u Kikindi.

Saobraćaj 0 Comments

Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, potpisala je u petak Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i Maroka sa Mohamedom Saidom, ministrom turizma, vazdušnog saobraćaja, rukotvorina

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply