Nova prodaja stanova “Beograd na vodi”

Nova prodaja stanova “Beograd na vodi”

Prodaja stanova u najnovijoj zgradi u okviru projekta “Beograd na vodi”, BW Vista, počeće u petak, 16. decembra, u Belgrade Waterfront galeriji, a prvi put će zainteresovani moći da kupe studio apartmane.

U 82 metra visokoj zgradi sa 23 sprata, na prodaju je ukupno 228 stanova sa terasom – dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih.

Kako je saopšteno iz “Belgrade Waterfronta”, zainteresovani mogu da se registruju na www.belgradewaterfront.com, a najmanji stanovi biće površine 30 kvadratnih metara.

Zgrada će biti pozicionirana na glavnoj saobraćajnoj arteriji koja povezuje centar projekta sa šetalištem Sava promenada i tržnim centrom BW Galerija.

U okviru BW Vista nalaziće se kafići i prodavnice, okruženi vrtovima sa pogledom ka unutrašnjem dvorištu, kao i obdanište i dečije igralište.

Postavljanje šipova za novu zgradu počeće do kraja nedelje, a izvođač fundiranja je domaća građevinska kompanija Novkol.

Uporedo sa radovima na zgradi, počeće i izgradnja javnih površina, kao i radovi na infrastrukturi za BW Vistu, a primopredaja zgrade planirana je za prvu polovinu 2019.

Generalni direktor Belgrade Waterfronta Nikola Nedeljković izjavio je povodom početka prodaje stanova u BW Vista da se realizacija projekta odvija brzo.

“Pre nešto više od godinu dana imali smo prvi prodajni događaj za BW Residences, a ova zgrada je već dostigla visinu od deset spratova. Sa novom prodajom, lokalnom stanovništvu nudimo i priliku da kupe kvalitetne stanove po povoljnoj ceni, sa odličnim pogledom, u srcu Belgrade Waterfronta”, rekao je Nedeljković.

Pored BW Residences i BW Vista, prva faza Belgrade Waterfronta, koja bi trebalo da bude završena u prvoj polovini 2020., uključuje “The St. Regis Belgrade” hotel, smešten u Kuli Beograd, kao i tržni centar BW Galeriju.

Izvor:Tanjug
Previous Beogradska berza: Obveznice dominirale u prometu, zaustavljen rast NIS-a
Next Holandska banka: Amsterdam i Brisel ne mogu zameniti London kao finansijski centar

You might also like

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Šta se može kupiti u Hrvatskoj za 50.000 evra?

Za 50.000 evra u Hrvatskoj se u različitim gradovima mogu kupiti stanovi od samo 20 kvadrata pa do 150 metara kvadratnih, piše portal za nekretnine Crozilla.com

Politika 0 Comments

Poboljšane operativno-funkcionalne sposobnosti Vojske Srbije

Srbija će od Rusije, kao podršku i bez plaćanja, dobiti šest aviona MiG-29, pri čemu će nas tri faze njihove modernizacije koštati ukupno između 180 i 230 miliona evra, rekao

Agrobiznis 0 Comments

Miladin Ševarlić o PKB-u: Ni najsiromašniji seljak ne prodaje njivu ispred kućnog praga

Ni najsiromašniji seljak u najzabitijem selu Srbije nikada ne prodaje njivu ispred kućnog praga, ako nije životno ugrožen. A PKB je njiva ne ispred već u Beogradu – kućnom pragu

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply