Komercijalna banka: Nove pogodnosti i usluge tekućih računa

Komercijalna banka: Nove pogodnosti i usluge tekućih računa

Komercijalna banka kreirala je nove tekuće račune za klijente, sa dodatnim pogodnostima i uslugama. Klijentima su dostupna četiri seta, sa specijalno odabranim proizvodima i uslugama u odnosu na kategoriju kojoj pripadaju, saopšteno je danas iz te banke.

Kombank Aktiv tekući račun namenjen je prevashodno zaposlenima, Kombank Klasik tekući račun penzionerima, Kombank Start tekući račun kreiran je za mlade od 18 do 27 godina i Kombank Premijum tekući račun za premijum klijente.

Kombank Aktiv račun za zaposlene, klijentima nudi: tekući račun, devizni račun, Visa PayWave debitnu karticu, osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice i od nezakonitog korišćenja mobilnog telefona i osiguranje od posledica nesrećnog slucaja.

Ovaj tip tekućeg računa takođe obezbeđuje klijentima eServise (eBank, mBank i SMS), povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, trajne naloge, dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca uz povoljnije uslove korišćenja pozajmice, čekove i jednu od kreditnih kartica po izboru klijenta (bez naknade za godišnju članarinu).

Kombank Klasik tekući račun je set proizvoda i usluga namenjen samo penzionerima, koga čine: tekući račun, devizni račun, Visa PayWave debitna kartica, osiguranje imovine i zdravstveno osiguranje za slučaj hirurških intervencija, eServisi (eBank i SMS), povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, trajni nalozi.

Penzionerima je uz Kombank Kalsik na raspolaganju u dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca uz povoljnije uslove korišćenja pozajmice, zatim čekovi, jedna od kartica sa odloženim plaćanjem po izboru klijenta (bez naknade za godišnju clanarinu) i keš kredit za penzionere (bez naknade za odobrenje kredita).

Kombank Start tekući račun namenjen je mladima od 18 od 27 godina i u potpunosti je oslobođen mesečne naknade za održavanje.

Set sadrži: tekući račun, devizni račun, Visa PayWave debitnu karticu, osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice i od nezakonitog korišćenja mobilnog telefona, eServise (eBank, mBank i SMS), povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, trajne naloge, kao i pre-paid debitnu karticu za mlade (bez naknade za izdavanje).

Kombank Premijum tekući račun je kreiran za premijum klijente. Klijentima nudi: tekući račun, devizni račun, MasterCard Gold Contactleš debitnu karticu, osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice i od nezakonitog korišćenja mobilnog telefona, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i zdravstveno osiguranje za slučaj hirurških intervencija.

Pogodnosti ovog tipa tekućeg računa obuhvataju i eServise (eBank, mBank i SMS), povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, trajne naloge, dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca uz povoljnije uslove korišćenja pozajmice, čekove i jednu od kreditnih kartica po izboru klijenta bez naknade za godišnju članarinu.

Premijum klijentima dostupna je i Visa Gold kartica sa odloženim plaćanjem i putnim zdravstvenim osiguranjem (bez naknade za godišnju članarinu), Kombank Trader aplikacija za trgovanje hartijama od vrednosti na 35 svetskih berzi, kao i Kombank premijum program benefita, posebno kreiran sa partnerima Banke, kod kojih korisnici programa ostvaruju dodatne popuste, navodi se u saopštenju.

Izvor:Tanjug
Previous MAT: Nezaposlenost smanjena na 13,8 odsto
Next Izvršenje budžeta iznad očekivanja, suficit 34,3 milijarde dinara

You might also like

Kompanije 0 Comments

Banke u evrozoni očekuju jaču potražnju za kreditima

Banke u evrozoni očekuju dalji rast potražnje građana i preduzeća za kreditima u trećem tromesečju, uz paralelno ublažavanje standarda kreditiranja, pokazalo je u petak objavljeno tromesečno istraživanje Evropske centralne banke

Kompanije 0 Comments

Vrednost lizing ugovora tokom 2017. u Srbiji 430 miliona evra

Ukupna vrednost novozaključenih lizing ugovora u Republici Srbiji u 2017. godini iznosila je 430 mil EUR, što je za 92 mil EUR više u odnosu na godinu dana ranije.

Banke i finansije 0 Comments

Kasnila otplata 11,5 odsto ukupnih kredita

Ukupni krediti privrede, preduzetnika i stanovništva u Srbiji na kraju prošle godine iznosili su oko 2.177 milijardi dinara, što je 1,3 odsto više nego 2015. godine, objavilo je Udruženje banaka

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply