Appleov novi proizvod: Pametno ogledalo

Appleov novi proizvod: Pametno ogledalo

Otkako su 2007. godine izašli na scenu i uneli inovacije u svet tehnike, mnogim ljudima je javlja želja za posedovanjem svega što kompanija Apple izbaci na tržište. A ono što su sada smislili, verovatno će vam se dopasti.

Ako pratimo razvoj iPhonea, možemo videti da ljudi iz kompanije Apple mnogo rade na dizajnu, i na tome da ljudima omoguće da uređaj koji poseduju bude maksimalno koristan. A kako prate trendove (mada moramo reći i da ih stvaraju), kompanija Apple sada radi na jednoj genijalnoj stvari.

Ako ste pogledali video, jasno vam je o čemu se radi. Web developer Rafael Dymek radi na prvom tač screen ogledalu. Da, da, tablet-ogledalo, gde će sada selfi biti u punoj veličini. Možete li da zamislite to? Apple zaista uvodi nove zanimljive stvari. Dakle, spremite se, vaše ogledalo će uskoro postati tablet.

Izvor: GdeInvestirati/CityMagazine
Previous Bernard Cazeneuve je novi premijer Francuske
Next Evropske berze pritisnuo rudarski i energetski sektor

You might also like

Kompanije 0 Comments

Disney razočarao uprkos uspehu na blagajnama bioskopa

Rezultati kompanije Walt Disney prvi put u pet godina nisu ispunili očekivanja Wall Streeta uprkos uspesima na blagajnama bioskopa.

Kompanije 0 Comments

SAD: Veliki optimizam malih preduzeća od 1980. godine

Optimizam među malim preduzećima u SAD je u decembru porastao najbržim tempom od 1980. godine, zbog drastičnog poboljšanja njihovih očekivanja u pogledu perspektiva ekonomije nakon održavanja predsedničkih izbora.

Kompanije 0 Comments

Nestle planira otkup sopstvenih akcija vredan 20,8 milijardi CHF

Švajcarska kompanija Nestle saopštila je da planira da u roku od tri godine otkupi sopstvene akcije u vrednosti od 20,8 milijardi CHF.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply