Petnaest kompanija iz Srbije u trci za prestižne nagrade European Business Awards

Petnaest kompanija iz Srbije u trci za prestižne nagrade European Business Awards

Ove godine se za prestižne evropske poslovne nagrade u okviru European Business Awards, takmiči i 15 kompanija iz Srbije. RSM IEF – Institut za ekonomiku i finansije čestitao je najboljim srpskim firmama koje su u četvrtak, 1. decembra 2016. godine, bile gosti RSM-a na ekskluzivnom skupu u Palati Dverce u Zagrebu.

Kako je saopštio IEF, ovih 15 preduzeća je odabrao nezavisni panel sastavljen od iskusnih rukovodilaca kompanija iz Evrope i akademskih lidera, nominovao ih za “Nacionalne šampione Srbije” i sada će ta preduzeća predstavljati Srbiju u narednoj fazi takmičenja.

Ovogodišnji dobitnici European Business Awards nagrada “Nacionalni šampion” u pojedinim kategorijama iz Srbije su: Aerodrom Nikola Tesla, Ginekološka bolnica Genesis ivf Novi Sad, IN Hotel, Keramika Kanjiža, Miteco Kneževac, NELLI Loznica, NIS Gazprom Neft, Quadra Graphic, Societe Generale Banka, Staragent Plus, Transportšped, Trizma Smartsourcing, UniCredit Bank Srbija, Uniqa osiguranje Srbija i Vega IT Sourcing iz Novog Sada.

U Srbiji, RSM mreža je predstavljena kroz IEF-Institut za ekonomiku i finansije iz Beograda, čiji je vodeći partner Marko Milojević predstavio nagrade srpskim laureatima, zajedno sa britanskim ambasadorom u Hrvatskoj.

U sledećoj rundi nacionalni šampioni će prikazati video prezentacije sa svojom jedinstvenom pričom i objašnjenjima svojih poslovnih uspeha. Pobednici kategorija biće izabrani javnim glasanjem, a objava sledi na gala finalu u proleće 2017. godine.

Na događaju u Zagrebu učesnici su se sreli i razgovarali i sa predstavnicima vodećih kompanija regiona i sa predstavnicima RSM mreže i European Business Awards. Prisutni su bili i predstavnici Bel Medica, prošlogodišnjeg dobitnika European Business Awards za čitavu Evropu u kategoriji “Nagrada za fokus na klijenta”.

European Business Awards iz Londona je najveće međusektorsko biznis takmičenje u Evropi i ove godine učestvuje više od 33.000 preduzeća iz 34 zemlje. Krovni pokrovitelj RSM je šesta po veličini mreža nezavisnih revizora, poreskih savetnika i konsultanata u svetu.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Srbija dobila od EU 80 miliona evra za podršku javne uprave
Next Italija nakon referenduma: Tri moguća scenarija

You might also like

Preduzetništvo 1Comments

Struka i privreda protiv uvođenja onlajn fiskalnih kasa

Prema najavama Ministarstva finansija, Srbija ove ili početkom 2018. godine definitivno uvodi onlajn fiskalizaciju. To znači da će svaka fiskalna kasa u svakom trenutku biti direktno povezana sa sistemom Poreske uprave.

Banke i finansije 0 Comments

Visa uvođenjem čipovanih kartica smanjila prevare za čak 70 odsto

Visa je objavila vest u petak da su prevare putem falsifikovanja, merene u dolarima, u septembru 2017. pale za 70 odsto u odnosu na decembar 2015. godine.

Nokia produbila gubitak, akcije padaju

Neto gubitak finskog proizvođača telekomunikacione opreme Nokia dodatno je produbljen u trećem kvartalu zbog pada prodaje. 

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply