Petnaest kompanija iz Srbije u trci za prestižne nagrade European Business Awards

Petnaest kompanija iz Srbije u trci za prestižne nagrade European Business Awards

Ove godine se za prestižne evropske poslovne nagrade u okviru European Business Awards, takmiči i 15 kompanija iz Srbije. RSM IEF – Institut za ekonomiku i finansije čestitao je najboljim srpskim firmama koje su u četvrtak, 1. decembra 2016. godine, bile gosti RSM-a na ekskluzivnom skupu u Palati Dverce u Zagrebu.

Kako je saopštio IEF, ovih 15 preduzeća je odabrao nezavisni panel sastavljen od iskusnih rukovodilaca kompanija iz Evrope i akademskih lidera, nominovao ih za “Nacionalne šampione Srbije” i sada će ta preduzeća predstavljati Srbiju u narednoj fazi takmičenja.

Ovogodišnji dobitnici European Business Awards nagrada “Nacionalni šampion” u pojedinim kategorijama iz Srbije su: Aerodrom Nikola Tesla, Ginekološka bolnica Genesis ivf Novi Sad, IN Hotel, Keramika Kanjiža, Miteco Kneževac, NELLI Loznica, NIS Gazprom Neft, Quadra Graphic, Societe Generale Banka, Staragent Plus, Transportšped, Trizma Smartsourcing, UniCredit Bank Srbija, Uniqa osiguranje Srbija i Vega IT Sourcing iz Novog Sada.

U Srbiji, RSM mreža je predstavljena kroz IEF-Institut za ekonomiku i finansije iz Beograda, čiji je vodeći partner Marko Milojević predstavio nagrade srpskim laureatima, zajedno sa britanskim ambasadorom u Hrvatskoj.

U sledećoj rundi nacionalni šampioni će prikazati video prezentacije sa svojom jedinstvenom pričom i objašnjenjima svojih poslovnih uspeha. Pobednici kategorija biće izabrani javnim glasanjem, a objava sledi na gala finalu u proleće 2017. godine.

Na događaju u Zagrebu učesnici su se sreli i razgovarali i sa predstavnicima vodećih kompanija regiona i sa predstavnicima RSM mreže i European Business Awards. Prisutni su bili i predstavnici Bel Medica, prošlogodišnjeg dobitnika European Business Awards za čitavu Evropu u kategoriji “Nagrada za fokus na klijenta”.

European Business Awards iz Londona je najveće međusektorsko biznis takmičenje u Evropi i ove godine učestvuje više od 33.000 preduzeća iz 34 zemlje. Krovni pokrovitelj RSM je šesta po veličini mreža nezavisnih revizora, poreskih savetnika i konsultanata u svetu.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Srbija dobila od EU 80 miliona evra za podršku javne uprave
Next Italija nakon referenduma: Tri moguća scenarija

You might also like

Kompanije 0 Comments

Foxconn ulaže u kineski startup Mobike

Kineski bike-sharing Mobike je samo nedelju dana nakon što je primio 215 miliona dolara, objavio i strategijsko ulaganje od strane Foxconn giganta.

Kompanije 0 Comments

Nissan povlači preko 54.000 vozila zbog vazdušnih jastuka

Više od 54.000 vozila će proizvođač automobila Nissan povući zbog problema sa vazdušnim jastucima koji mogu iskočiti kada se zalupe vrata.

Kompanije 0 Comments

Ana Brnabić: Prodajemo IMT 2. aprila

Premijerka Ana Brnabić najavila je da će u ponedeljak, 2. aprila, biti održana prodaja firme IMT.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply