IKEA: Svakom radniku u Srbiji 140.000 dinara

IKEA: Svakom radniku u Srbiji 140.000 dinara

Kompanija IKEA je saopštila danas da će u privatni penzioni fond svog svakog radnika u Srbiji uplatiti 140.349 dinara bruto.

Putem programa lojalnosti Tack!, kompanija IKEA želi da se zahvali svojim zaposlenima za njihovu lojalnost i doprinos, zbog čega će u njihove penzione fondove uplatiti dodatnih 108 miliona evra, navodi se u saopštenju kompanije.

“Želimo da pokažemo svojim zaposlenima koliko cenimo njihovu lojalnost i njihov doprinos uspehu kompanije IKEA. To radimo putem programa Tack!”, izjavio je generalni direktor kompanije IKEA za Jugoistočnu Evropu Stefan Vanoverbeke, izražavajući istovremeno zadovoljstvo što će IKEA Grupa ove godine izvršiti uplatu od 140.349 dinara bruto u privatni penzioni fond svakog zaposlenog u Srbiji.

Otkako je pre tri godine Tack! pokrenut, za program je izdvojeno ukupno 413 miliona evra. Taj iznos, izdvojen na globalnom nivou, deli se na sve zemlje članice IKEA Grupe, u skladu s proporcionalnim učešćem date zemlje u ukupnom fondu zarada, a preduslov za finansiranje programa jeste da IKEA Grupa ostvari svoje poslovne ciljeve.

Kao deo ovog jedinstvenog programa lojalnosti, u penzione fondove zaposlenih IKEA Grupe svake godine se uplaćuje dodatni iznos, koji se utvrđuje prema istom, pravičnom i jednostavnom načelu.

Svaki zaposleni IKEA Grupe u Srbiji, koji u kompaniji IKEA provede pet ili više godine, prima istovetan iznos, bez obzira na radno mesto ili platni razred, dodaje se u saopštenju.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Ministarstvo trgovine organizuje besplatnu edukaciju za mala i srednja preduzeća
Next Nemačka subvencioniše kupovinu stana

You might also like

Industrija 0 Comments

Rekordna dobit kompanije Bayer u 2016. godini

Nemačka farmaceutska i hemijska kompanija Bayer izvestila je u sredu o rekordnim prihodima i dobiti u 2016. godini, dodajući da u novoj godini očekuju dalji rast kao i zaključenje zacrtanog preuzimanja američkog

Kompanije 1Comments

Efektiva: 9 načina kako nas operateri varaju

Kada klijent zaključi ugovor na dve godine, a želi da ga raskine posle dva meseca, operater zahteva da plati i ostalih 18 meseci iako mu uslugu nije isporučio.

Saobraćaj 0 Comments

Železnice prodaju imovinu vrednu 16 milijardi dinara

Pre nekoliko dana „Železnice Srbije” raspisale su javni poziv za fer procenu tržišne vrednosti nekretnina u vlasništvu te kompanije na dan 31. decembar 2016. godine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply