Ministarstvo energetike Srbije nema informacija o šteti u trgovanju strujom

Ministarstvo energetike Srbije nema informacija o šteti u trgovanju strujom

Državni sekretar u Ministarstvu rudarstva i energetike Srbije Mirjana Filipović rekla je danas da to ministarstvo nema informacije o tome da li je bilo špekulacija sa cenom struje u Elektroprivredi Srbije (EPS).

“Kada policija završi istragu trebalo bi da saznamo šta se desilo jer sadašnje informacije koje se mogu čuti u javnosti nisu relevantne da se izvede nekakav zaključak”, rekla je Filipović novinarima u pauzi konferencije o regionalnom tržištu električne energije.

Filipović je naglasila da to Ministarstvo nije nadležno da sprovodi istragu i da policija istražuje da li je bilo štete u trgovanju strujom.

Po pisanju medija, zbog nameštanja cene struje EPS je izgubio 300 velikih potrošača, a iz bivšeg EPS Snabdevanja, koje je pripojeno EPS-u, smenjeno je i na druga mesta premešteno 15 rukovodilaca, a navodna šteta je oko deset miliona evra.

Izvor:Beta
Previous Albanija: Nelegalna proizvodnja kanabisa dosegla 5 milijardi evra, oko polovine BDP-a zemlje
Next Gorenje: 12 miliona evra u proširenje proizvodnje u Valjevu

You might also like

Društvo 1Comments

Eksplodirao magacin u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu, ima povređenih

U Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu danas je oko 13 i 45 eksplodirao magacin A28 u kome je bila velika količina tromblonskih mina i drugih vrsta municije.

Društvo 0 Comments

Moguća zamena srpske vozačke dozvole za nemačku, za sve kategorije

Direktor policije Vladimir Rebić i ambasador Savezne Republike Nemačke Aksel Ditman potpisali su u Beogradu Zajedničku izjavu, kojom će biti omogućeno da srpske vozačke dozvole zamene za nemačke, bez polaganja

Kompanije 0 Comments

WhatsApp dnevno beleži 100 miliona poziva

Početkom aprila prošle godine WhatsApp je omogućio ostvarivanje glasovnih poziva, te time postao konkurencija Viber-u i sličnim mobilnim aplikacijama.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply