Hellenic Sugar prodaje šećerane u Žablju i Crvenki

Hellenic Sugar prodaje šećerane u Žablju i Crvenki

Uprava grčke kompanije Hellenic Sugar Industry je najavila za kraj novembra međunarodni tender za prodaju dve šećerane u Srbiji – u Žablju i Crvenki.

Minimalna cena po kojoj bi dve fabrike šećera u Srbiji bile prodate je 25 miliona evra, naveli su predstavnici Hellenic Sugar.

Po pisanju grčkih medija, predsednik te kompanije Hristos Rosios je izjavio da je takva odluka doneta jer su veliki investitori zainteresovani za kupovinu tih šećerana.

Interesovanje za kupovinu dveju šećerana ranije je pokazivala kompanija “Sunoko” koja je u sastavu MK grupe i u Srbiji je najveći proizvođač šećera.

Izvor:Beta
Previous Pravi trenutak za ulaganje: Velike Zapadne kompanije ubrizgavaju milijarde dolara u Rusiju
Next Turskoj nevažan eventualni prekid pristupnih pregovora EU i Ankare

You might also like

Prehrambena industrija 0 Comments

Skok profitabilnosti kompanije Voda Vrnjci u 2016. godini

Punionica vode Voda Vrnjci (VDAV) objavila je rezultate poslovanja za prošlu godinu tokom koje je značajno poboljšana profitabilnost ove kompanije uprkos padu prihoda.

Kompanije 0 Comments

Planinka ostvarila rekordan profit zahvaljujući Prolom vodi i turizmu

Hotelijersko preduzeće Planinka, koje puni i čuvenu „prolom“ vodu, zabeležilo je odlične poslovne rezultate u prošloj godini.

Kompanije 0 Comments

Rast prihoda i profita Vode Vrnjci u prvih šest meseci

Punionica vode Voda Vrnjci iz Vrnjačke Banje zabeležila je blagi rast prihoda i skok profitabilnosti u prvih šest meseci, pokazuju polugodišnji finansijski izveštaji ove kompanije.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply