Gradsko stambeno će u 2017. naplaćivati obnovu krova, fasada i lifta od građana

Gradsko stambeno će u 2017. naplaćivati obnovu krova, fasada i lifta od građana

Pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević najavio je danas da će sledeće godine beogradsko Gradsko stambeno preduzeće ponuditi građanima da obnove krov ili fasadu, i da zamene lift što bi plaćali petogodišnjom otplatom.

“Već sada postoji interesovanje građana za tu akciju, pa je stiglo oko 160 zahteva za zamenu lifta i oko 130 za obnovu fasada”, rekao je Milosavljević, koji se sastao sa upravom tog javnog gradskog preduzeća.

Gradsko stambeno će tokom 2017. godine obnoviti 67 fasada zgrada u centru grada, a 2018. godine još 100, rekao je Milosavljević, a novina je i da će se zgrade i liftovi čistiti jednom nedeljno.

Kako je saopštila Gradska uprava, po planu za narednu godinu ovo preduzeće će pružati preko 450 usluga dnevno, odnosno oko 167.000 godišnje.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Bankama će biti zabranjeno trgovanje zaostalim dugovima građana
Next U naredne četiri godine Srbiju očekuje brži internet

You might also like

Društvo 0 Comments

Ekonomske diplomate od marta idu u svet da privuku strane investitore

Nove ekonomske diplomate Srbije mogle bi već od marta da krenu put 15 ključnih svetskih centara kako bi promovisale srpsku privredu i privukle strane investitore.

Nekretnine 3 Comments

Olimpijske igre i cene nekretnina

Cene nekretnina u blizini Olimpijskog parka u Londonu rasle su tri puta brže nego u ostalim delovima Velike Britanije, pokazalo je najnovije istraživanje Lloyds Bank.

Nekretnine 2 Comments

Za razvoj tržišta nekretnina nisu dovoljne samo povoljnije kamatne stope

Da bi stanovništvo više investiralo u nekretnine potrebno je povećanje zaposlenosti i ozbiljniji privredni rast. Ipak, povoljnije kamatne stope privukle su više kupaca nego prethodne godine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply