Francuska nedelja u Beogradu od 17. do 24. novembra

Francuska nedelja u Beogradu od 17. do 24. novembra

Sedam francuskih grupacija i preduzeća stiglo je u Beograd, među kojima su Airbus, Dalkia, Consolis, Akuo Energy, Egis, Surys i Terre Armée.

Njima će biti predstavljeno poslovno okruženje i mogućnosti za investicije u Srbiji, a za utorak, 22. novembar planirani su i B2B sastanci ovih kompanija sa srpskim državnim i privatnim preduzećima.

Susrete organizuje francuska državna agencija za razvoj i investicije Business France, uz podršku Ambasade Francuske u Srbiji i Francusko-srpske privredne komore, a susreti su deo su Francuske nedelje koja se održava od 17. do 24. novembra, četvrtu godinu zaredom.

Kako je saopštila Francusko srpska privredna komora, cilj ovih susreta, organizovanih u okviru Francuske nedelje, jeste privlačenje francuskih investicija, kao i promocija potencijala srpskog tržišta.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Evropske berze: Rudarski i energetski sektor podstakli berze
Next Grad Pirot konverovao dug u kapital Tigra

You might also like

Kompanije 0 Comments

NLB grupa udvostručila dobit

NLB grupa je u prvih devet meseci ove godine ostvarila profit od 184 miliona evra, što je 101% više u poređenju sa istim periodom prošle godine, odnosno 92,5 miliona evra

Transport 0 Comments

Ford planira izgradnju dve fabrike u Meksiku

Američka automobilska kompanija Ford izgradiće dve nove fabrike u Meksiku, objavio je čelnik Fordovog ogranka, uprkos prošlomesečnoj objavi o odustajanju od postrojenja u regiji San Luis Potosi.

Saobraćaj 0 Comments

Stranci zbog neplaćenih kazni za parkiranje duguju milion evra

Beogradskom Parking servisu za neplaćeno parkiranje stranci duguju milione, pa su čak angažovali advokate da naplati potraživanja.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply