Francuska nedelja u Beogradu od 17. do 24. novembra

Francuska nedelja u Beogradu od 17. do 24. novembra

Sedam francuskih grupacija i preduzeća stiglo je u Beograd, među kojima su Airbus, Dalkia, Consolis, Akuo Energy, Egis, Surys i Terre Armée.

Njima će biti predstavljeno poslovno okruženje i mogućnosti za investicije u Srbiji, a za utorak, 22. novembar planirani su i B2B sastanci ovih kompanija sa srpskim državnim i privatnim preduzećima.

Susrete organizuje francuska državna agencija za razvoj i investicije Business France, uz podršku Ambasade Francuske u Srbiji i Francusko-srpske privredne komore, a susreti su deo su Francuske nedelje koja se održava od 17. do 24. novembra, četvrtu godinu zaredom.

Kako je saopštila Francusko srpska privredna komora, cilj ovih susreta, organizovanih u okviru Francuske nedelje, jeste privlačenje francuskih investicija, kao i promocija potencijala srpskog tržišta.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Evropske berze: Rudarski i energetski sektor podstakli berze
Next Grad Pirot konverovao dug u kapital Tigra

You might also like

Banke i finansije 0 Comments

JP Morgan Chase bi mogao da ode iz Britanije

Pošto se Velika Britanija izjasnila za izlazak iz EU, američka investiciona banka JP Morgan Chase mogla bi da izmesti poslovanje iz te ostrvske zemlje, upozoravaju iz te kompanije.

Kompanije 0 Comments

Ovo je najkraća međunarodna avio-linija, let traje samo 8 minuta

Osam minuta – toliko traje let na novoj avio-liniji koja je već proglašena za najkraću u međunarodnom saobraćaju.

Kompanije 0 Comments

Suspendovan kineski internet trgovac Alibaba

Grupa za borbu protiv falsifikovanja saopštila je u petak da je suspendovala iz članstva kinesku kompaniju Alibaba, giganta internet prodaje.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply