Francuska nedelja u Beogradu od 17. do 24. novembra

Francuska nedelja u Beogradu od 17. do 24. novembra

Sedam francuskih grupacija i preduzeća stiglo je u Beograd, među kojima su Airbus, Dalkia, Consolis, Akuo Energy, Egis, Surys i Terre Armée.

Njima će biti predstavljeno poslovno okruženje i mogućnosti za investicije u Srbiji, a za utorak, 22. novembar planirani su i B2B sastanci ovih kompanija sa srpskim državnim i privatnim preduzećima.

Susrete organizuje francuska državna agencija za razvoj i investicije Business France, uz podršku Ambasade Francuske u Srbiji i Francusko-srpske privredne komore, a susreti su deo su Francuske nedelje koja se održava od 17. do 24. novembra, četvrtu godinu zaredom.

Kako je saopštila Francusko srpska privredna komora, cilj ovih susreta, organizovanih u okviru Francuske nedelje, jeste privlačenje francuskih investicija, kao i promocija potencijala srpskog tržišta.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Evropske berze: Rudarski i energetski sektor podstakli berze
Next Grad Pirot konverovao dug u kapital Tigra

You might also like

Kompanije 0 Comments

Aleksandar Vučić: Obezbeđujemo sigurno energetsko snabdevanje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi priključenje Srbije Turskom toku doprinelo razvoju industrije, kao i napreku cele zemlje.

Telekomunikacije 0 Comments

SBB zvanično preuzeo kompaniju IKOM

Kompanija SBB danas je saopštila da je preuzela 100 odsto udela u kablovskom operatoru IKOM.

Kompanije 0 Comments

Atlantic Grupa od Droge Kolinske očekuje 14,9 miliona evra dividende

Slovenačka Droga Kolinska, u stoprocentnom vlasništvu Atlantic Grupe, odobrila je isplatu dividende od 14,9 miliona evra, iz zadržane dobiti iz prethodnih godina.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply