Belgrade Venture Forum u hotelu Crowne Plaza od 5. do 7. decembra

Belgrade Venture Forum u hotelu Crowne Plaza od 5. do 7. decembra

U svakoj industriji tehnologija menja velikom brzinom svaku kompaniju. Nove ideje, poslovni modeli i rešenja generišu se gotovo na dnevnom nivou.

Raste i broj preduzetnika. Nije reč samo o IT sektoru, promene se dešavaju svuda: u farmaciji, bankarstvu, FMCG sektoru, telekomunikacijama, transportu, modi, sektoru hrane, energetici, građevinarstvu, nekretninama, finansijskim uslugama…

O tranformacijama koje se dešavaju u svim sferama poslovanja biće reči i na ovogodišnjem Belgrade Venture Forumu, koji će od 5. do 7. decembra biti održan u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Skupu će, kako najavljuju organizatori, prisustvovati više od 500 ljudi, među kojima oko 70 investitora i 50 govornika, koji će podeliti svoja iskustva i razgovarati o poslovnim prilikama koje menjaju svet.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Google razmatra kupovinu HTC-a
Next Wall Street: Indeksi zabeležili rekordni skok

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Investicioni fond ulaže 700.000 EUR u domaći startup City Expert

Investicioni fond South Central Ventures (Enterprise Innovation Fund – ENIF) investira u City Expert, start-up kompaniju koja uspešno uvodi inovacije na tržištu nekretnina. Prva runda ulaganja iznosi 700,000 evra.

Preduzetništvo 0 Comments

Svako četvrto malo i srednje preduzeće u 2017. planira više zaposlenih i veće plate

Istraživanje koje je ProCredit banka sprovela u saradnji sa istraživačkom agencijom GFK pokazuje da većina malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji (52,6 odsto), a naročito privrednika koji sarađuju

Kompanije 0 Comments

Srbija pomaže investitorima koji ulože 100.000 evra i zaposle 10 ljudi

Svako preduzeće koje uloži 100.000 evra i zaposli najmanje deset ljudi, moći će da dobije državnu pomoć.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply