Belgrade Venture Forum u hotelu Crowne Plaza od 5. do 7. decembra

Belgrade Venture Forum u hotelu Crowne Plaza od 5. do 7. decembra

U svakoj industriji tehnologija menja velikom brzinom svaku kompaniju. Nove ideje, poslovni modeli i rešenja generišu se gotovo na dnevnom nivou.

Raste i broj preduzetnika. Nije reč samo o IT sektoru, promene se dešavaju svuda: u farmaciji, bankarstvu, FMCG sektoru, telekomunikacijama, transportu, modi, sektoru hrane, energetici, građevinarstvu, nekretninama, finansijskim uslugama…

O tranformacijama koje se dešavaju u svim sferama poslovanja biće reči i na ovogodišnjem Belgrade Venture Forumu, koji će od 5. do 7. decembra biti održan u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Skupu će, kako najavljuju organizatori, prisustvovati više od 500 ljudi, među kojima oko 70 investitora i 50 govornika, koji će podeliti svoja iskustva i razgovarati o poslovnim prilikama koje menjaju svet.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Google razmatra kupovinu HTC-a
Next Wall Street: Indeksi zabeležili rekordni skok

You might also like

Preduzetništvo 0 Comments

Kako do velike zarade od sleza i žalfije?

Za gajenje lekovitog bilja potrebno je ulaganje od 1.200 do 2.500 evra, ali prihod doseže i do 6.500 evra po hektaru.

Preduzetništvo 0 Comments

Mnogo novih poslova za građevinare, Vlada Srbije ulaže milijardu evra u infrastrukturu

Vlada Srbije će ovoj godini uložiti u infrastruktru 977,7 miliona evra u poslove na kojima će raditi domaće firme, izjavila je ministarka građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Preduzetništvo 0 Comments

Konkurs za najbolje biznis ideje, nagrada milion evra

Predstavnici Privredne komore Srbije (PKS) I Nemačkog investicionog fonda (Foundcenter Investment) pozvali su sve zainteresovane koji imaju dobre biznis ideje da se prijave na konkurs “CATCH Pitch Challenge”.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply