Belgrade Venture Forum u hotelu Crowne Plaza od 5. do 7. decembra

Belgrade Venture Forum u hotelu Crowne Plaza od 5. do 7. decembra

U svakoj industriji tehnologija menja velikom brzinom svaku kompaniju. Nove ideje, poslovni modeli i rešenja generišu se gotovo na dnevnom nivou.

Raste i broj preduzetnika. Nije reč samo o IT sektoru, promene se dešavaju svuda: u farmaciji, bankarstvu, FMCG sektoru, telekomunikacijama, transportu, modi, sektoru hrane, energetici, građevinarstvu, nekretninama, finansijskim uslugama…

O tranformacijama koje se dešavaju u svim sferama poslovanja biće reči i na ovogodišnjem Belgrade Venture Forumu, koji će od 5. do 7. decembra biti održan u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Skupu će, kako najavljuju organizatori, prisustvovati više od 500 ljudi, među kojima oko 70 investitora i 50 govornika, koji će podeliti svoja iskustva i razgovarati o poslovnim prilikama koje menjaju svet.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Google razmatra kupovinu HTC-a
Next Wall Street: Indeksi zabeležili rekordni skok

You might also like

Preduzetništvo 0 Comments

Hobi pa zarada: Posle odlaska u penziju počeo da proizvodi domaće pirotsko pivo

Inženjer tehnologije Golub Ćirković iz Pirota, koji je čitav radni vek proveo u Kompaniji “Tigar”, posle odlaska u penziju počeo je da proizvodi pivo u svom rodnom selu Dojkinci na

Primeri iz prakse 0 Comments

Žene i muškarci u biznisu – kome je teže?

Jedan je od neiskorišćenih resursa privrednog razvoja je žensko preduzetništvo koje ima ogromne potencijale za razvoj, zaključak je današnjem panelu održanom danas u Ušće šoping centru u Beogradu.

Preduzetništvo 0 Comments

Ernst & Young: Muškarci su spremniji za biznis

Studija revizorske kuće Ernst & Young “Preduzetnički barometar” pokazala je da su muškarci skloniji ulasku u preduzetništvo od žena.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply